Öngörüleri Çıkabilen Analist, Satın Alacağı 3 Altcoin Duyurdu! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Ongoruleri Cikabilen Analist Satin Alacagi 3 Altcoin Duyurdu.webp
2 yıl önce
2 yıl önce

Öngörüleri Çıkabilen Analist, Satın Alacağı 3 Altcoin Duyurdu!

Popüler bir kripto danışmanıi, Ripple (XRP)’nin kriptoda en iyi görünen grafiklerden birine sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca, iki altcoin projesine ilişkin şekilünü güncelliyor.

“Bitcoin düştüğünde, satın almak istediğim tek altcoin”

Zamanında isabetli Bitcoin (BTC) ve altcoin olabiliteleri yapmasıyla tanınan yakından takip edilen bir danışmanı, XRP’nin kripto piyasalarındaki en güçlü varlıklardan biri olduğunu söylüyor. Analistin başarılı olabiliteleri için Kriptokoin.com’un bu makalesine bakınız. DonAlt takma adlı danışmanı, yeni bir strateji oturumunda, kripto piyasalarının başka bir sat sat olzamanina tanık olması durumunda XRP’yi satın almaya hazır olduğunu kaydediyor. Bu bağlamda danışmanı, şu açıklamzamani yapıyor:

Bitcoin’de bir düşüş alırsam, satın almak istediğim tek kripto para XRP olur.

DonAlt, XRP’yi 0,38 abd abd dolarıı veya daha düşük bir seviyede biriktirmek istiyor. Ancak bunu alamamasının ‘iyi bir şansı’ olduğunu söylüyor. Analist, şu ifadeleri kullanıyor:

Sadece bu grafiğe bakıyorum ve bu yükselmek istiyor gibi hissediyorum.

Kaynak: DonAlt / YouTube

Popüler kripto danışmanıi, XRP üzerindeki yükseliş duruşunun grafiklerin ötesine geçtiğini de söylüyor. Bu görüşünü şöyle açıklıyor:

Hala davzamani kazanacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden kriptoda herhangi bir dip, bence XRP’yi zorlayacak. Bitcoin paritesinin (XRP/BTC) de gerçekten iyi göründüğünü biliyorum. Şu anda kriptoda en iyi görünen grafiklerden biri.

Altcoin

“LINK’in başka bir koşusu daha mümkün”

DonAlt, daha zaman en yenira, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink’e (LINK) bakıyor. Ethereum (ETH) tabanlı altcoin’in, bir zamani kışında kripto piyasalarından daha iyi performans gösterme eğilimi sebebiyle radarında olduğunu belirtiyor. Analist, LINK için şu değerlendirmeyi yapıyor:

8 abd abd dolarııın üzerinde gerçekten ilginç bir kurulum. Bahsettiğim bu temizlemeyi alırsak, şu anda bu gücü açıkça göstermeyeceğini düşünüyorum. Ancak, bir noktada gösterecek. Bitcoin paritesinde (LINK/BTC) bir süredir daha iyi performans gösteriyor. Bu yüzden benim için takip etmesi ilginç bir grafik. [a] temizledikten zaman en yenira satın almak için acele edeceğim bir şey değil. Ama, en yakın baktığım şeylerden biri. 2018, 2019, 2020 yıllarını düşünürseniz, LINK, hepsini kapsayan piyasadan daha iyi performans gösterdi. LINK yükseliyordu ve bence bu takip edilmesi gereken iyi bir hikaye. Son birkaç 7 gündır daha iyi performans gösteriyor. Bence LINK’in başka bir koşusu daha mümkün.

Altcoin

“Almak istediğimi bir diğer altcoin: Solana”

Analist, en yeni olarak akıllı sözleşme platformu Solana’ya (SOL) geliyor. DonAlt, piyasa çapında bir ayarlama durumunda Ethereum rakibini de biriktirmek istediğini söylüyor. Bu doğrultuda, şu düşüncelerini paylaşıyor:

Solana ile ilgilenen bir sürü daha büyük adam olduğunu biliyorum. Yani bir bütün olarak kriptoda bir dip oluştuğunu görürlerse, önce Solana gibi bir şeye atlayacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden, temizlersek Solana’yı satın almak istiyorum. Ancak, zaman en yenira bunu nispeten hızlı bir şekilde satacağım.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Öngörüleri Çıkabilen Analist, Satın Alacağı 3 Altcoin Duyurdu!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.