Önceki Altın Tahminleri Çıkan İsim: Şimdi Bu Seviyeler Geliyor! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1665230423 Onceki Altin Tahminleri Cikan Isim Simdi Bu Seviyeler Geliyor
2 yıl önce
2 yıl önce

Önceki Altın Tahminleri Çıkan İsim: Şimdi Bu Seviyeler Geliyor!

Hafta kapanışında piyasalardaki hareketlilik devam ediyor. Altın ve gümüş gibi emtia piyasalarında sıcak gelişme kâr sat satları gerçekleşiyor. Bu nedenle, değerli metal fiyatlarında küçük çaplı dalgalanmalar ortaya çıkıyor. Bu sırada, ABD abd parasıı en yeni dönemdeki zzamaniflamasının ardından güç kazanıyor. Son dönemde hafif bir ayarlama yaşayan abd parası gücü endeksi (DXY) en yeni iki gündür toparlanmaya start verdı. Doların yeniden güç kazanmasının arkasında talepte yaşanan artış görülüyor.

Bu ekonomik ortamda yatırımcılar “altın alınır mı” sorusunun cevabını aramzamani sürdürüyor. Bu kapsamda geçmiş fiyat olabiliteleri çıkan bir bilirkişi görüşlerini paylaştı. Türkiye’de finans bilirkişiı denilince akla gelen ilk isimlerden olan İslam Memiş’e göre, altında fiyat yükselişi devam edecek. Peki yatırımcılar, hangi fiyat seviyelerini izlemeli ve satın almak için en uygun zaman hangisi? Sizin için yanıtladık.

“Dolar kuru yıl en yeniunda 21 liraya ulaşacak”

İslam Memiş, altın olabiliteinden önce abd parası/lira paritesini değerlendirdi. Buna göre bilirkişi, abd parasıda bir tepki yükselişinin ortaya belirlendiğını söylüyor. Memiş’e göre, abd parasıın lira karşısında 18,60 bandının ardüne çıkması artık kalıcı hale geldi. Küresel piyasalardaki abd parası gerilemesi sebebiyle, bir tepki olarak yükseliş yeniden ortaya belirlendi. Analist, yıl en yeniu için yatırımcıları dikkat. Ona göre abd parası/lira paritesi 2023’e görecek şekilde 21 liraya görecek şekilde ulaşacak. Bununla birlikte Memiş, abd parasıdaki yükselişin altına da yansıyacağını belirtiyor.

“Altın fiyatları yükselmeye devam edecek”

Bununla birlikte Memiş, abd parasıdaki küresel değer artışının altın fiyatlarına fayda sağlayacağı görüşünde. Analiste göre, abd parasıın güç kazanması gümüş, altın ve önde gelen itibari para birimlerinde değer artışını tetikleyecek. Bu nedenle Memiş, yatırımcıların mevcut dönemin gümüş ve altın alımı için en iyi dönem olduğunu söylüyor. Ekim zamaninda döviz kurlarının toparlanacağını ifade eden Memiş, yatırımcıları liradan uzaklaşmaya çağırıyor.

Ek olarak çalışan, yıl en yeniu için gram altın fiyat olabilitelerini de paylaşıyor. Memiş’e göre altının gram biriminin bundan zaman en yenira 1,000 liranın altını görmesinin çok zor olduğunu ifade ediyor. Ons altının 1,728 abd parasıa görecek şekilde ulaştığını söyleyen çalışan, bunun kâr sat satlarına yol açtığını belirtiyor. Ancak çalışan, fiyat düşüşlerinin kalıcı olmayacağını iddia ediyor. Ona göre, fiyat düşüşleri alım yapmak için fırsat sunuyor. Memiş, gram altın fiyatının önümüzdeki dönemde 1,060 ve 1,090 liraya ulaşacağını öngörüyor.

“Bu gelişme altın için alım fırsatı yaratacak”

Bu arada Memiş, fiyatlarda bazı düşüşlerin yaşanabileceğini belirtiyor. Ancak, bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını ve önümüzdeki aylarda fiyatların artacağını da ekliyor. Ona göre yatırımcılar, bu düşüşlerde gümüş ve altına bolca yatırım yapmalı. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere İslam Memiş, 7 günlardır büyük bir krizin geldiğini ve bunun altın fiyatlarını yükselteceğini söylüyor. Görünüşe göre çalışan, bu olabiliteinin arkasında durmaya devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri en çok risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanin. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanindan tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.