Ne Altın Ne Bitcoin! Yatırım Efsanesi: Şimdi Bundan Biriktirin! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1664910005 Ne Altin Ne Bitcoin Yatirim Efsanesi Simdi Bundan Biriktirin
2 yıl önce
2 yıl önce

Ne Altın Ne Bitcoin! Yatırım Efsanesi: Şimdi Bundan Biriktirin!

Çok satan ‘Rich Dad Poor Dad’ kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yeni bir paylaşımla gündeme geldi. Altın ve Bitcoin’e yönelik sıkı desteği ile bilinen yatırım efsanesi bu sefer başka bir emtiadan bahsetti. Buna göre finans bilirkişiı, yatırımcılara BTC ve altının konumine artık gümüş satın almalarını tavsiye ediyor.

“Altın ve Bitcoin ve gümüş satın alın”

Robert Kiyosaki, takipçilerine tavsiyelerde bulunduğu yeni bir tweet paylaştı. Buna göre daha fazla altın ve Bitcoin’in yanı sıra gümüş de satın almalarını söyledi. Finans bilirkişiı, yatırımcıların FED’in agresif duruşunu fırsata çevirmesinin zamanının geldiğini ifade ediyor. Bunun için ise, olabildiğince yoğun bir şekilde gümüş biriktirmeyi tavsiye ediyor. FED, Kasım toplantısında ard arde dördüncü kez faiz oranlarını 75 baz puan daha artırmaya hazırlanırken Kiyosaki şunları söyledi:

“Alım fırsatları: FED faiz oranlarını yükseltmeye devam ederse ABD birimı güç kazanacak. Böylece, altın, gümüş ve Bitcoin fiyatlarında düşüş ortaya çıkacak. Daha fazla satın alın. FED İngiltere’nin onayladığı gibi faiz oranlarını çevirip düşürdüğünde, diğerleri ağlarken siz gülümseyeceksiniz.”

“ABD birimı 2023’e görecek şekilde çökecek”

Kiyosaki, ABD birimının yakında güç kaybetmeye işe koyulyacağını da konuşmalarine ekledi. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere 2022’nin 3. çeyreğinin tamamında ABD birim endeksi 20 yılın en en çok seviyelerinde işlem gördü. Bu nedenle birim, altın ve gümüş üzerinde büyük bir zarar yönlü baskı oluşturmuştu. Yakın günli bir başka tweet’te Kiyosaki yine sahnedeydi. Ünlü yazar şunları paylaştı:

“ABD birimının İngiliz sterlinini takip edeceğine yönelik güçlü bir inanca sahibim. Bana göre birim, FED’in ekseni etrafında dönmesinin ardından çökecek. Bu çöküşü Ocak 2023’e görecek şekilde göreceğimizi düşünüyorum.”

“Şimdi gümüş biriktirin, bu seviyeler geliyor”

Bestseller yazarı, kârını daha da artırmak için daha fazla gümüş ettiğını da konuşmalarine ekledi. Kiyosaki, “ABD birimının çöküşünden kâr elde etmek için çok daha fazla gümüş ettim. Gümüş bir pazarlıktır. FED’in kurbanı olmayacağım” dedi. Ayrıca yatırım efsanesi, bu on yıl içinde gümüşün büyük değer artışları yaşayacağına bahis onayladığını açıkladı. Ona göre gümüşün fiyatı 100 birima ve ardından 500 birima sıçrayacak. Kiyosaki şunları söyledi:

“Güvenilir altın ve gümüş satıcım, Jerry Williams’ı aradı. ‘Altını veya gümüşü alamam. Darphane artık bana satmayacak’ dedi. Bana göre bu, sahte fiyatların en yeniunun geldiği anlamına geliyor. Hisse senetleri, tahviller, yatırım fonları, ETF ve emlak piyasaları çöküyor. Tahmin edildiği gibi ekonomideki orta sınıf ortadan kalkıyor. Gümüş 3-5 yıl boyunca 20 birimda kalacak. Ardından 100 ila 500 birima tırmanacak. Herkes yoksul bile olsa gümüşü karşılayabilir. Şimdi gümüş biriktirin.”

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri en çok risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek şüpheların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmgünin. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com ongünindan tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda ygünimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem işe koyultılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.