Milyarlarca Dolarlık Finans Devlerinden Kripto Para Borsası Adımı: EDX Market Piyasaya Sürüldü - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Finans Devi Fidelity On Milyonlarca Musteriyi Bitcoin ile Bulusturabilir
2 yıl önce
2 yıl önce

Milyarlarca Dolarlık Finans Devlerinden Kripto Para Borsası Adımı: EDX Market Piyasaya Sürüldü

Finans piyasasının önde gelen isimlerinden Fidelity, Citadel ve Charles Schwab ortak bir kripto para borsası kurduklarını duyurdu.

Fidelity, Citadel ve Charles Schwab tarafından 13 Eylül güninde yzamanımlanan bir basın bültenine göre üç şirket, birçok risk sermayesi şirketinin de desteğiyle birlikte EDX Market adında kripto para borsası kurduğunu duyurdu. ABD’de piyasaya sürülen platform, kripto para alım satımı yapmak isteyen kurumsal ve bireysel yatırımcılara hizmet edecek.

Charles Schwab, Citadel Securities, Fidelity Digital Assets gibi geleneksel finans devlerinin yanı sıra Paradigm, Sequoia Capital ve Virtu Financial gibi risk sermayesi şirketlerin de desteği ile kurulan platformun adı EDX Markets olarak belirlendi. EDXM birden fazla kripto para borsasının emir defterini tek bir platformda birleştirerek müşterilerine en çok likidite ve düşük fiyat farkları sunuyor. Platformun teknolojik altyapısı da MEMX tarafından sağlanıyor.

EDXM yönetim kurulu mesele ile ilgili şu konuşmalarda bulundu:

Kripto 300 milyondan fazla katılımcısı olan 1 trilyon abd abd dolarıılık küresel bir varlık sınıfıdır. Böylesine bir piyasa hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılayabilen, uyumlu ve güvenli bir platform gerektirmektedir. Teknolojik ve organizasyonel darboğazları ortadan ktopladıracak MEMX destekli dijital altyapı ile bu platform finans kurumları tarafından tasarlanmış ve onlar tarafından kullanılan bir platform olacak. EDXM kriptoya güvenli bir giriş için mükemmel bir işe koyulngıç noktası olacak.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım