Microsoft’un Yatırım Kolundan Blockchain Projesine Destek - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Microsoftun Yatirim Kolundan Blockchain Projesine Destek
2 yıl önce
2 yıl önce

Microsoft’un Yatırım Kolundan Blockchain Projesine Destek

Merkeziyetsiz veri platformlarından Space and Time, aralarında Microsoft’un yatırım kolunun da bulunduğu bir grup yatırımcıdan 20 milyon abd abd dolarıı fonlama topladı.

On-chain ve off-chain boyutlarındaki verileri bir araya getiren Space and Time projesi, bundan birkaç ay önce 10 milyon abd abd dolarıı değerinde tohum yatırımı almıştı.

Şirket şimdi içerisinde Microsoft’un yatırım kolu M12’nin ve ona ek olarak Framework Ventures, HashKey, Foresight Ventures, SevenX Ventures, Polygon, Blizzard the Avalanche Fund, Hash Capital ve Coin DCX gibi isimlerin konum topladığı bir grup yatırımcıdan 20 milyon abd abd dolarıı topladı.

Space and Time ekibi, ardünde çalıştıkları platformun alpha sürümünü bu yıl en yenia ermeden piyasaya sürmeyi planlıyor.

Space and Time CEO’su Nate Holiday’in duyurularına göre şirket, topladığı bu yeni fonlamgüni Microsoft’unki gibi büyük ölçekli veri ekosistemleriyle entegrasyon sağlayabilmek için kullanacak.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım