Merkeziyetsiz Borsa Protokolü Geliştiricisi 0x Labs, Değerlemesini 70 Milyon Dolar Artırdı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Merkeziyetsiz Borsa Protokolu Gelistiricisi 0x Labs Degerlemesini 70 Milyon Dolar
2 yıl önce
2 yıl önce

Merkeziyetsiz Borsa Protokolü Geliştiricisi 0x Labs, Değerlemesini 70 Milyon Dolar Artırdı

Merkeziyetsiz borsa protokolünün ve ZRX token’ının geliştiricisi olan 0x Labs, B serisi finansman turunda 70 milyon dolar topladı.

26 Nisan tarihinde Forbes tarafından yapılan habere göre, 0x Labs’e finansman turunda yatırım yapan firmalar arasında; NFT pazar yeri Opensea, Pantera Capital, Jump Capital, Jared ve Greylock Partners yer alıyor.

0x, geliştiricilerin en iyi fiyatları bulması için merkeziyetsiz borsa araştırması yapan bir protokolüdür. 0x’in çalıştığı borsalar arasında Uniswap, Curve ve Oasis bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase’in 0x’e yatırım yapacağını açıklamasının ardından firmanın yerel token ZRX’in işlem hacmi %47 artmıştı.

Ayrıca firma Pantera Capital liderliğindeki iki ay önceki finansman turunda 15 milyon dolar toplamıştı.

CoinMarketCap verilerine göre, Bitcoin’de yaşanan düzeltmeye rağmen son 7 günlük periyotta yaklaşık %20 değer kazanan 0x’in yerel token’ı ZRX, son 24 saatlik süreçte %15 değer kazandı ve 0,86 dolardan işlem görüyor. Ayrıca token’ın piyasaya değeri %15 artış göstererek 730 milyon dolara yükseldi. 

ZRX, CoinMarketCap’in yapmış olduğu en değerli kripto paralar arasında 99. sırada bulunuyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.