Mbappe paylaştı, Twitter yıkıldı! Dünyaca ünlü gazeteyi tek kelimesiyle konumde bir etti - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Mbappe paylasti Twitter yikildi Dunyaca unlu gazeteyi tek kelimesiyle konumde
2 yıl önce
2 yıl önce

Mbappe paylaştı, Twitter yıkıldı! Dünyaca ünlü gazeteyi tek kelimesiyle konumde bir etti

Paris Saint-Germain’de kalan Kylian Mbappe, takım içinde de revizyon istiyor. Mundo Deportivo’nun havadisine göre Fransız yıldız, imzaladığı dev kontratla yalnızca saha içinde değil saha dışında da takımla ilgili söz sahibi olacak.

MBAPPE’ NİN REVİZYON LİSTESİ

23 yaşındaki oyuncu teknik direktör Pochettino ve Neymar başta olmak üzere 14 kişinin takımdan gönderilmesini talep etti. Mbappe’nin gönderilmesini istediği isimler; Pochettino, Neymar, Icardi, Draxler, Herrera, Gueye, Paredes, Thilo Kehrer, Danilo Pereira, Kurzawa, Sarabia, Juan Bernat, Colin Dagba ve Sergio Rico.

İspanyol gazetesi havadisi Mbappe’nin kara listesi olarak duyurdu.

Uzun süredir takımdan ayrılması olabilen golcü oyuncunun Real Madrid’le anlaşması bekleniyordu. Ancak Paris Saint-Germain’in senelik 40 milyon euroluk teklifine hzamanır diyemeyen Mbappe, başkent ekibiyle 3 senelik yeni sözleşme imzaladı. Fransız ekibinin verdiği iddia edilen 100 milyon euroluk imza parası da çok meseleşuldu. Buna karşın Paris Saint Germain yönetimi bu iddizamanı yalanlıyor.

MBAPPE PAYLAŞTI, TWITTER YIKILDI

Screenshot_1

Mbappe daha zaman en yenira sosyal medya hesabından havadisi yalanladı. Mbappe’nin paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni etti. Söz meselesu gazete ise paylaşımı apar topar sildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Taraftarlar stadyumu yaktı!Taraftarlar stadyumu yaktı!
Galatasaray gol kralını kaptı!Galatasaray gol kralını kaptı!
Bu transfer ligi sallarBu transfer ligi sallar

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.