Madencilik Şirketi Argo Blockchain, Hash Oranını Intel’in Chipset’lerini Kullanarak 5.5 EH/s’e Yükseltti - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Madencilik Sirketi Argo Blockchain Hash Oranini Intelin Chipsetlerini Kullanarak 55
2 yıl önce
2 yıl önce

Madencilik Şirketi Argo Blockchain, Hash Oranını Intel’in Chipset’lerini Kullanarak 5.5 EH/s’e Yükseltti

Londra merkezli madencilik şirketi Argo Blockchain, Intel’in madencilik “chipset”lerini kullanarak hash oranını %50 oranında artırdığını açıkladı.

Argo Blockchain CEO’su Peter Wall yaptığı bir basın açıklamasında:

Madencilik operasyonlarımız ve şirketimiz, Intel’in yeni nesil chipset’lerini kullanan madencilik makinelerinin geliştirilmesiyle birlikte büyümesini sürdürüyor.

dedi.

Ayrıca Argo Blockchain, hash oranlarını 5,5 exahash’e yükselttiğini bunun ise Intel’in yeni chipset’lerini kullanan madencilik cihazları sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Bir önceki açıklamalarında 3,7’lik EH/s oranında olduğunu belirten Argo, nerdeyse %50’lik bir artış yaşadı.

Intel 4 Nisan tarihinde ikinci nesil chipset’ini lansmanını yapmıştı. 580 GH/s’ye kadar hash oranı işleyebilen çipin, enerji bakımından 26 J/TH’slik bir performans sağlayacağı, çipte bunlara ek olarak bir SHA-256 ASIC işlemcisi ve sıcaklık ile voltaj sensörleri bulunduğu açıklamıştı.

Ayrıca Arg Blockchain, tesislerini daha da büyüterek önümüzdeki birkaç yıl içinde hash oranını 20 EH/s’nin üzerine çıkarmayı planladığını belirtti.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.