LUNA Fiyatı Sıfıra Ulaştı, Binance’ten Delist Geldi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
LUNA Fiyati Sifira Ulasti Binanceten Delist Geldi
2 yıl önce
2 yıl önce

LUNA Fiyatı Sıfıra Ulaştı, Binance’ten Delist Geldi

Terra ekibinin stabilcoin UST’nin fiyatını dengelemek için LUNA arzını artırarak yürüttüğü politika sebebi ile yaklaşık 7 trilyon LUNA’ya ulaşıldı ve coin’in fiyatı neredeyse sıfırlandı.

Terra 1 dolara eşit olması gereken UST stabilcoin’in 1 doların altına düşmesi ile birlikte harekete geçti. UST’nin fiyatını dengelemek için geçtiğimiz ay 120 dolardan işlem gören LUNA’nın arzını artırmaya başladı. Bu politika sebebi ile LUNA’nın fiyatı hızlı bir şekilde 0,01 dolarlara kadar geriledi.

Terra ekibi daha sonra önlem ve süreci düzeltme amaçlı ağı durdurdu ve yeni bir güncelleme yayınlayarak yeniden başlattı. Ancak LUNA arzının geçtiğimiz saatlerde 7 trilyon adete kadar çıkması ile birlikte fiyat neredeyse sıfıra yaklaştı. Fiyatın bu denli düşmesi ile birlikte market sıralamasında ilk 10’da olan proje, binlerce projenin arasına karışmış oldu.

Binance’ten delist geldi

LUNA’nın fiyatında yaşanan bu hareketlilik sonrası önce Binance vadeli işlemler üzerinde LUNA’yı delist etmişti. Fiyatın sıfıra yaklaşması sonrasında ise spot LUNA ticareti üzerinde de “LUNA/BTC, LUNA/BIDR, LUNA/AUD, LUNA/BNB, LUNA/ETH, LUNA/USDT, LUNA/GBP, LUNA/BRL, LUNA/TRY ve LUNA/EUR” işlem çiftleri borsadan kaldırıldı.

LUNA’nın sıfırlanması ile birlikte 1 dolar olması gereken UST haber yazımı sırasında 0,10 dolardan işlem görüyor. Ayrıca bitcoin fiyatı da 30 bin doların üzerinde işlem görüyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım