LUNA, 5 Doların Altına Düştü - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Luna Foundation Guard TerraUSDyi Sabitleyemedi Hesaplarinda Bitcoin Kalmadi
2 yıl önce
2 yıl önce

LUNA, 5 Doların Altına Düştü

Terra blockchain sisteminin yerel token’ı LUNA, bir ay önce 120 dolar seviyelerinde bulunurken yazım esnasında 5 doların altında işlem görüyor.

Ayrıca Terra’ya bağlı olan ve Amerikan dolarına 1:1 denk olacak şekilde tasarlanan UST, bu denkliği kaybetti ve TSİ bugün sabah saatlerinde USDT paritesine göre 0,22 dolara kadar geriledi ve şu an  Binance’te 0,4 dolar civarında işlem görüyor.

Son 24 saatlik periyotta %84 değer kaybeden LUNA’da 27 milyon dolarlık tasfiye gerçekleşti. Büyük bir DeFi projesi olan ve geçtiğimiz günlerde sürekli bitcoin alımı yaptığı paylaşan Terra’nın piyasa değeri 40 milyar dolarlardan 2 milyar dolara kadar geriledi. 

Terra ekosisteminin destekçisi olan Luna Foundation Guard, UST’yi yeniden normale döndürebilmek için 1 milyar dolardan fazla para arayışına girdi.

Luna Foundation Guard, 42 bin 530 bitcoin’i yaklaşık 42 bin dolar maliyetle satın almıştı. Ancak şu anda bitcoin biriktirdikleri hesapta bitcoin bulunmuyor. Bu bitcoin’lerin şu anki zararı yaklaşık 1.2 milyar dolar.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım