Liverpool'un sahibi olan Fenway Sports Group'tan taraftarları şoke eden duyuru! "Satılık" - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Liverpool039un sahibi olan Fenway Sports Group039tan taraftarlari soke eden duyuru
2 yıl önce
2 yıl önce

Liverpool'un sahibi olan Fenway Sports Group'tan taraftarları şoke eden duyuru! "Satılık"

İngiltere Premier Lig’in ilk 13 7 günsının en yeniunda yalnızca 19 puan toplayan ve zirvenin oldukça uzağında kalan Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde ise grup aşamasının ardından yoluna devam ediyor.

SATIŞ KARARI VERİLDİ!

Ligde devre arasına az bir süre kala transfer için çalışmalarına işe koyulyan Liverpool’da hiç beklenmedik de bir gelişme yaşandı. Takımı Ekim 2010 yılında, George Gillett Jr. ve Tom Hicks’ten satın alan Fenway Sports Group, İngiliz devini satmaya en yeniuç verdiğini açıkladı.

AÇIKLAMA GELDİ

OIHOIH

Şirketten yapılan duyuruda; “Bir süredir Liverpool’a hissedar olmak isteyenlerden teklifler alıyoruz. Doğru koşullarda, Liverpool’un menfaatleri için yeni hissedarlarla işbirliği yapmzamanı düşünebiliriz. Kulübün saha içinde ve dışında başarısı ise esas önceliğimiz” ifadelerine konum verildi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Liverpool, Tottenham deplasmanında kazandıLiverpool, Tottenham deplasmanında ulaştı
Galatasaray-Beşiktaş maçı sonrası Jorge Jesus'a büyük şok!Galatasaray-Beşiktaş maçı devamındası Jorge Jesus’a büyük şok!
Derbiye saatler kala oldu! Beşiktaş'ta beklenmedik 'Sergen' krizi! "Yönetim kendine gel"Derbiye saatler kala oldu! Beşiktaş’ta beklenmedik ‘Sergen’ krizi! “Yönetim özüne gel”

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım