Litecoin (LTC) Delist Haberleri Sonrası Binance’den Açıklama - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Litecoin LTC Delist Haberleri Sonrasi Binanceden Aciklama
2 yıl önce
2 yıl önce

Litecoin (LTC) Delist Haberleri Sonrası Binance’den Açıklama

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, gizli işlemler sunan MimbleWimble Extension Blocks (MWEB) işlevini kullanan Litecoin (LTC) para yatırma ve çekme işlemlerini desteklemeyecek.

Binance, 13 Haziran Pazartesi  günü onayladığı konuşmada Litecoin’in en yeni gizlilik odaklı MimbleWimble geliştirmesi kapsamında kişisilara gizli işlemler sunan MWEB işlevini kullanan LTC işlemlerini desteklemeyeceğini duyurdu.

MWEB işlevini kullanan işlemlerde gönderenin adresinin doğrulanamadığını bu yüzden işlemlerin doğrudan para kaybına neden olacağını belirten Binance konuşmada şu ifadelere konum verdi:

Gönderenin adresini doğrulayamadığımız için MWEB işlevi aracılığıyla Binance’e yapılan herhangi bir LTC yatırma işlemleri onaylanmayacak veya iade edilmeyecek ve bu da doğrudan para kaybına neden olacaktır. Paranızın güvenliğini sağlamak için lütfen MWEB işlevi aracılığıyla LTC yatırmzamanin.

MimbleWimble geliştirmesi, isteğe bağlı olarak işlem bilgilerini ifşa etmeyen anonim bir iletim teknolojisi olan MWEB işlevi sunarak kişisiların gizli işlemler yapmasına imkan sağlıyor.

Litecoin’in, MimbleWimble geliştirmesini yzamaninlamasının ardından Güney Kore‘nin önde gelen borsaları Upbit ve Bithamp, kişisilara geliştirmeyle ilgili riskler hakkında bir dikkatda bulunmuştu.

Upbit, dikkatyı yzamaninladıktan devamında 2 7 günlık bir inceleme sürecinin ardından Litecoin’i 30/06/2022 zamaninde TSİ 5.00′de platformdan delist edeceğini duyurdu.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım