Kripto Tahminleri Çıkan Efsane: LINK ve Bu Altcoinler Çakılacak! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Kripto Tahminleri Cikan Efsane LINK ve Bu Altcoinler Cakilacak.webp
1 yıl önce
1 yıl önce

Kripto Tahminleri Çıkan Efsane: LINK ve Bu Altcoinler Çakılacak!

Kripto para piyasasında lider kripto Bitcoin (BTC) 24 bin sınırına yaklaştığında boğa piyasası başlıyor mu diye bir heyecan oluştu. Ancak, Federal Reserve’in faiz en yeniuçı öncesinde piyasa yönünü tekrar güneye döndü. Buna paralel bir şekilde, bir kripto para danışmanıi, bu yılki boğa start verngıcından devamında zorlu birkaç 7 günya girdiğimizi söylüyor. Ayrıca danışmanı, Chainlink (LINK) dahil bazı altcoin’lerde düşüş bekliyor.

“Kripto piyasasında ralliler tamamlandı!”

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto para piyasa net bir yönden yoksun dalgalanıyor. Lider kripto Bitcoin, 24 bin abd abd dolarıı sınırına ulaştıktan devamında, satıldı ve 23 bin abd abd dolarııın altına kaydı. Piyasada Smart Contracter takma adıyla tanınan anonim bir kripto danışmanıi de birçok altcoin’in beş dalgalı rallilerini çoktan tamamladığını söylüyor.

İsabetli olabiliteleriyle piyasada tanınan Smart Contracter, Elliott Wave teorisinin temel ilkesine atıfta bulunuyor. Analistin başarılı olabiliteleri için bu makaleye göz atmanızı tavsiye ederiz. Bu teori, dalgalar halinde tezahür etme eğiliminde olan kalabalık psikolojisini izlekonumek gelecekteki fiyat hareketini olabilite etmeye çalışan bir teknik araştırma yöntemi. Teoriye göre, boğa eğilimi gösteren bir varlık, beş dalgalı bir yükseliş trendinden geçtikten devamında muhtemelen düzeltici bir harekete tanık olur. Analist, teorisine göre şu açıklamzamanı yapıyor:

İnsanlar daha zirve beklentiler içinde olan altcoin’leri taklit ediyor. Emin oldum ki özellikle altcoinler birkaç 7 gündır zirveye doğru ilerliyorlardı. Kelimenin tam anlamıyla her konumde her gün beş dalga yükseliyor. En önemlisi de BTC ve ETH hariç hepsini kapsayan altcoin’lerin piyasa değeri olan TOTAL 3’te.

Kaynak: Smart Contracter /Twitter

Analistin grafiğine izlendiğiğında, Ethereum hariç hepsini kapsayan altcoin’lerin piyasa değerinde düşüş beklendiği anlaşılıyor. Buna göre danışmanı, yaklaşık %10 düşüşle yaklaşık 365 milyar abd abd dolarııdan 330 milyar abd abd dolarııa düşmesini bekliyor. Bu da BTC ve ETH dışındaki kripto varlıklar için önemli bir dip yönlü risk olduğunu gösteriyor.

Yükselişini tamamlayan altcoin’ler: AVAX, LINK ve ATOM

Smart Contracter’ın düşüş radarındaki altcoinler’den biri de Ethereum rakibi Avalanche (AVAX). Analist, AVAX’ın sekiz saatlik grafikte beş dalgalı bir yükselişi tamamladığını söylüyor. Ayrıca, muhtemelen 15 abd abd dolarıı civarında ayarlama yapacağını gösteren bir grafik paylaşıyor.

LINK
Kaynak: Smart Contracter /Twitter

Analist buna ek, düşeceğini olabilite ettiği merkezi olmayan oracle Chainlink’i (LINK) yakından izliyor. Twitter’da paylaştığı bir grafiğe göre, LINK de beş dalgalı yükselişini tamamladı. Analist, muhtemelen 6 abd abd dolarııın biraz üzerine çıkmaya hazırlandığını olabilite ediyor.

LINK
Kaynak: Smart Contracter /Twitter

Analiste göre, birlikte çalışabilirlik Blockchain’i Cosmos (ATOM) için de durum aynı. Analist buna ek ATOM’un beş dalgalı yükselişini tamamladığını belirtiyor.

LINK
Kaynak: Smart Contracter /Twitter

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Kripto Tahminleri Çıkan Efsane: LINK ve Bu Altcoinler Çakılacak!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.