Kripto Para Şirketi, Bu 3 Altcoin’i Coinbase’e Boşaltıyor! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Kripto Para Sirketi Bu 3 Altcoini Coinbasee Bosaltiyor
1 yıl önce
1 yıl önce

Kripto Para Şirketi, Bu 3 Altcoin’i Coinbase’e Boşaltıyor!

Kripto para şirketi Voyager Digital, çeşitli coin’leri borsalara aktarıyor. Özellikle Shiba Inu fiyatı, iflas etmiş kripto para birimi kredi kuruluşu Voyager Digital’in Coinbase’e büyük miktarlarda kripto para aktarmaya devam etmesi ve muhtemelen onları nakde çevirmesi sebebiyle önümüzdeki 7 günlarda ağır sat sat baskısıyla karşılaşmaya devam edebilir. Voyager şu anda hala 631 milyon abd ABD parasıı değerinde kripto varlığına sahip ve SHIB üçüncü en zirve coini oluşturuyor. İşte detaylar…

Kripto para şirketinin cüzdanı hareketli

Yakın zamanda, Blockchain istihbarat firması PeckShield, Voyager’ın likiditesini artırmak için Coinbase’e bir kez daha kripto para birimleri gönderdiğine dair bir havadis paylaştı. PeckShield Alert, Twitter üzerinden Voyager’ın Coinbase’e 3.7 milyon abd ABD parasıı değerinde 300 trilyon SHIB, 6.6 milyon abd ABD parasıı değerinde 4.000 ETH ve 2 milyon abd ABD parasıı değerinde 5 milyon VGX aktardığını bildirdi. Özellikle, Coinbase’e transferi yapan adres, transferden kısa bir süre önce atıl bir 0x31FC adresinden 68 trilyon Shiba Inu topladı. Bu da yaklaşık 820.000 abd ABD parasııa denk geliyor. Bu adres, bu 68 trilyon SHIB’i iki yıl önce 528 abd ABD parasıı karşılığında almış ve o zamandan beri elinde tutuyordu.

PeckShield buna ek, Voyager etiketli bir adresin en yeni birkaç saat içinde Coinbase’den yaklaşık 50 milyon abd ABD parasıılık USDC topladığını açıkladı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi bu, Voyager’ın varlıklarının sat satını onaylıyor ve genişletiyor gibi göründüğünü ortaya koyuyor.  Sadece birkaç gün önce, Blockchain izleme şirketleri Arkham ve Lookonchain, Voyager’ın geçen 7 gün Coinbase’den 100 milyon USDC topladığını bildirdi. Ayrıca Voyager, 14 Şubat’tan bu yana neredeyse her gün Coinbase’e varlık gönderdi.

Shiba Inu’ya gelince, Voyager, 14 Şubat’tan bu yana yaklaşık 28 milyon abd ABD parasııa eşdeğer olan 2.24 trilyon SHIB’i Coinbase’e aktarmıştı. Bugünkü sat sattan önce, iflas etmiş kripto şirketinin elinde hala 6.5 trilyon SHIB, yani yaklaşık 81 milyon abd ABD parasıı vardı. Voyager’ın SHIB varlıkları, 172.223 ETH (276 milyon abd ABD parasıı) ve 186 milyon USDC ile üçüncü sırada geliyor.

SHIB dump’ı geliyor mu?

Shiba Inu’nun fiyatı Şubat zamanının başından bu yana düşüş eğiliminde ve Voyager tarafından büyük bir sat sat korkusu şu anda hissiyata ağır basıyor gibi görünüyor. Voyager, yaklaşık 77.3 milyon abd ABD parasıı değerindeki hepsini kapsayan Shiba Inu coinlerini satarsa, bu, fiyatın düşmesine neden olabilecek büyük bir sat sat baskısı olacaktır. Gelişme buna ek, Shiba Inu’nun lakonum-2 ağı Shibarium’un beta sürümünü piyasaya sürmek üzere olduğu bir zamanda geliyor. Bu nedenle, bir yandan yukarıya güçlü bir hareket potansiyeli varken, diğer yandan dip doğru bir Voyager dump’ı riski var.

Ancak sat sat olup olmayacağı henüz belli değil. Voyager, önceki destekçiler olan Three Arrows Capital’in 650 milyon abd ABD parasıılık krediyi geri ödeyememesinin ardından Temmuz 2022’de iflas başvurusunda bulundu. Şu anda BinanceUS, şirketi satın alma hakkı için mücadele ediyor. Voyager, Binance şirketi devralana ve yasal düzenlemeye yeşil ışık yakana görecek şekilde Shiba Inu’yu elinde tutarsa, bir sat sattan kaçınılabilir. Son zamanlarda, Voyager’ın hesap sahiplerinin BinanceUS tarafından devralınması yönünde oy çokluğuyla anlaştıkları ortaya belirlendi.

Kripto Para Sirketi Bu 3 Altcoini Coinbasee Bosaltiyor

Kripto borsası, Aralık 2022’de 1.02 milyar abd ABD parasıılık bir teklif sundu. Ancak, satın almanın önünde düzenleyici rüzgarlar var. Hem ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) hem de Teksas eyaletindeki konumel makamlar şüphelerini dile getirdi. Şu anda, SHIB 0.00001194 abd ABD parasııdan işlem görüyor ve 1 günlük grafikte kilit desteği 0.000012 abd ABD parasııdan tutmaya çalışıyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Kripto Para Şirketi, Bu 3 Altcoin’i Coinbase’e Boşaltıyor!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.