Kripto Para Milyarderi: Altın’ın Yerini Bu Coin Alacak! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1685059206 Kripto Para Milyarderi Altinin Yerini Bu Coin Alacak
11 ay önce
11 ay önce

Kripto Para Milyarderi: Altın’ın Yerini Bu Coin Alacak!

MicroStrategy’nin kurucu ortağı ve tanınan kripto para milyarderi Michael Saylor, uzun vadede altın’ın konumini alabilecek bir coin’den bahsetti.

Michael Saylor’a göre altın ‘başarısız’ olacak, konumini bu kripto para alacak

Yakın bir zamante Kitco’ya meseleşan Michael Saylor, Bitcoin’in sarı metale göre daha ardün özelliklere sahip olduğunu söyledi. Eski MicroStrategy CEO’suna göre, “Bitcoin altının dijital sentetik halefidir. Altına göre daha hızlı değer kazanacak. Altın iflas edecek. Sonunda insanlar hepsi altınlarını satıp Bitcoin alacaklar.”

MicroStrategy, Ağustos 2020’den bu yana düzenli olarak Bitcoin satın alıyor. Saylor, o zamandan beri Bitcoin’in fiyatındaki değerlenme göz önüne yapıldığında şirketin yatırımlarının karşılığını ettiğını söylüyor.

Saylor, ikili arasındaki fiyat performansı hakkında, “Bitcoin %140 yükseldi. S&P Endeksi belki %25 artmıştır. NASDAQ aynı veya daha az yükseldi. Altın %1 civarında hareket etti. Gümüş düştü ve fiat paralar kaybetti ve tahviller daha da fazlasını kaybetti” diyor.

Neden Bitcoin?

Uzun süredir Bitcoin yatırımcısı olan Saylor, lider kripto para biriminin bir enflasyon koruması ve değer deposu olarak başarılı olduğunu iddia ediyor. Bitcoin’e ilk olarak sınırlı arzı ve merkezi olmayan Blockchain ağı sebebiyle yatırım yapmaya start verdığını söylüyor.

Saylor, Bitcoin’in altından daha hızlı, daha akıllı ve daha güçlü olduğunu belirterek, “Bitcoin, altının hepsi avantajlarıyla birlikte karşı taraf riski olmayan, bağımsız bir değer deposu olan bir taşıyıcı enstrümandır” dedi. Ayrıca, altını elde tutmanın pahalı olduğunu, merkeziyetçi olduğunu ve insanların altınları çalabileceğini, buna ek altın madencilerinin daha fazla altın üreterek altının değerini düşürdüğünü ifade etti.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız, Saylor’ın Miami, Florida’daki Bitcoin 2023 konferansında onayladığı duyurulara bu yazıdan göz atabilirsiniz.

“Ben bir Bitcoin realistiyim”

Saylor, özüsinin bir “Bitcoin realisti” olduğunu da ifade etti. Ayrıca, insanların Bitcoin tutmaları meselesunda ısrarcı olmadığını söyledi. Miami, Florida’daki Bitcoin 2023 konferansında onayladığı duyurularda şunları kaydetti:

Bitcoin gezegendeki 8 milyar insan için çözüm olacaksa, o zaman kaçınılmaz olacak… Büyük kurumlar, kiliseler ve şirketler ve benzerleri, emanetçilerden ve bankalardan oluşan bir altyapıya ihtiyaç duyacak. Kendi özüne velayet etmesi makul bir şekilde beklenemeyecek her türden insan grubu var.

1685059204 832 Kripto Para Milyarderi Altinin Yerini Bu Coin Alacak

“Banka iflasları politiktir”

Saylor’ın Bitcoin 2023 konferansında onayladığı duyurular arasında banka iflaslarına yönelik söylemleri öne oldu. Mart 2023, Silvergate, Silicon Valley Bank ve Signature bankalarının iflaslarına tanık oldu. 1 Mzamanis’ta First Republic Bank da battı. Daha devamında JP Morgan tarafından satın yapıldı. Toplamda, bu bankaların toplam varlıkları 500 milyar abd abd dolarııın üzerindeydi.

Saylor, daha fazla ABD bankasının iflas edip etmeyeceğinin “siyasi bir en yeniuç” olduğunu söylüyor. Saylor’a göre, “Onları desteklekonumek çökmemelerini seçebilirler veya bir bankzamani kayyum olarak alabilirler. Sonra alacaklılar ve hissedarlar silinir ve mevduat sahipleri silinmez.”

Silvergate İflas Etti Sıradaki Kripto Şirketi

Saylor, özellikle ABD dışındaki yetki alanları meselesunda şüpheli olduğunu ifade ederek noktalıyor:

Hiçbir koşulda paramı zzamanif bir bankada veya zzamanif para birimine sahip zzamanif bir ülkedeki bir bankada tutmam. Bu temelde Rus ruleti oynamaktır. ABD’de muhtemelen mevduatlarıma güvenirdim, yine de daha küçük bir bankanın yatırımcısı veya alacaklısı olsaydım, menkul kıymetlerime güvenmezdim.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri en çok risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanin. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanindan tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.