Kraken, Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) Kripto Lisansı Aldı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Kraken Birlesik Arap Emirliklerinden BAE Kripto Lisansi Aldi
2 yıl önce
2 yıl önce

Kraken, Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) Kripto Lisansı Aldı

Borsa skoru bakımından dünyanın en büyük 4. kripto para borsası Kraken, Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) kripto lisansı aldı.

Kraken, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki regülatör kurumdan bir sanal varlık servis sağlayıcısı (VASP) olarak lisans aldığını duyurdu.

25 Nisan tarihinde BNNBloomberg tarafından yapılan habere göre, kripto para borsası Kraken, yerel yatırımcılara kripto para hizmeti sunacak ve BAE’nin itibari para birimi dirhem ile parite olanağı sağlayacak.

Kraken’in Genel Müdürü Curtis Ting konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Dirhem ticaret çifti seçeneklerinin eklemesiyle, likidite artırmayı ve borsayla yerel bankacılık kurumları arasındaki bağlantıyı güçlendirmeyi amaçlıyoruz.

dedi.

Dünya çapında 8 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Kraken, Abu Dabi Küresel Pazar Kayıt Otoritesi İcra Kurulu Başkanı Dhaher bin Dhaher’e göre, ikinci ya da üçüncü çeyrekte hizmet vermeye başlayacak.

17 Mart tarihinde Binance, resmi Twitter adresinden yapılan duyuruda, Orta Doğu’da varlıklarını genişlettiklerini ve Dubai’de lisans alarak Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) faaliyet gösterebilecekleri belirtmişti.

İlgili yazı:  Binance, Dubai’den “Sanal Varlık Lisansı” Aldı

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.