Konyaspor'dan Sergen Yalçın'a açık çek! İşte yapılan en yeni teklif... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Konyaspor039dan Sergen Yalcin039a acik cek Iste yapilan en yeni teklif
1 yıl önce
1 yıl önce

Konyaspor'dan Sergen Yalçın'a açık çek! İşte yapılan en yeni teklif…

İlhan Palut’un takımdan gönderilmesinin ardından Aleksandar Stanojevic’i göreve getiren Konya yönetimi büyük bir sıkıntı yaşıyor. Aleksandar Stanojevic yönetiminde Konyaspor 4 maça çıkarken bu maçların tamamında mağlup oldu. 4 maçta hiç gol atamayan Konya ekibi, kalesinde de 8 gol görerek kötü performansını devam ettirdi.

TEKLİF ALDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda katıldığı televizyon programında karikonumine dair konuşmalarda bulunan Sergen Yalçın, “Beşiktaş’tan çıktıktan devamında birkaç tane Katar’dan, 2-3 tane Süper Lig’den teklif geldi. 3 büyükten teklif gelmedi. Kabul etmedim. 8 ay kafamı toparlayamadım” demişti.

KONYASPOR ÇOK İSTİYOR

sergen-yalcin

Kulis bilgilerine göre, Konyaspor yönetimi Sergen Yalçın ile anlaşma yapmak için hepsi kozlarını oynuyor. Tecrübeli çalıştırıcıya önümüzdeki sezon için iyi bir bütçe hazırlamzamanı düşünen Konya ekibi, Sergen Yalçın ile görüşmelerini sürdürüyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Konyaspor büyük yıkım yaşıyor!Konyaspor büyük yıkım yaşıyor!
Kayserispor maçı öncesi ses getiren açıklamalar! ''Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşı olarak bu karardan utanıyorum''Kayserispor maçı öncesi ses getiren konuşmalar! ”Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı olarak bu en yeniuçdan utanıyorum”
Mafya, Lionel Messi'nin peşinde!Mafya, Lionel Messi’nin peşinde!

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.