Kambria Nedir? KAT Ne İşe Yarar? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Kambria Nedir KAT Ne Ise Yarar
1 yıl önce
1 yıl önce

Kambria Nedir? KAT Ne İşe Yarar?

Kambria nedir? Kambria (KAT), yapay zekâ, VR/AR ve IoT gibi teknolojilerin gelişimini destekleyen bir açık inovasyon platformudur. Kriptokoin.com olarak bu makalede Kambria nedir, ne sunar, KAT nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi yatırımcıların merak ettiği soruları yanıtladık. Gelin yeni teknolojilerin geliştirilmesini destekleyen bu inovasyon platformunu birlikte inceleyelim.

Kambria nedir?

Kambria, derin teknoloji (yapay zekâ, Blockchain, VR/AR, IoT vb.) için açık bir inovasyon platformudur. Blockchain üzerinde çalışan bu platform ile herkes derin teknoloji çözümleri araştırabilmektedir. Platform, NFT IP Marketplace ve DAO’lar içermektedir. Ayrıca platform, dünya genelinde birçok başarılı üniversite ve şirket ile anlaşmaya sahiptir. Elde edilen bilgilere göre Kambria, temelde yeni teknoloji start-up’ları için bir kuluçka merkezi gibi çalışır.

Kambria ne sunar?

Kambria, kişisiların derin teknolojileri araştırmasına, geliştirmesine ve ticarileştirmesine olanak tanır. Kullanıcılar bu amaçlarla platform veya ortakları ile iş birliği yapabilmektedir Bununla birlikte teknolojik gelişmelere herhangi bir katkıda bulunan her kişi, ekosistem tarafından ödüllendirilir. Herhangi bir projesi olan kişisilar, Kambria aracılığıyla çeşitli hibelere erişim sağlayabilmektedir. Ayrıca devlet ve üniversite desteği alabilmektedir.

Bununla birlikte Kambria, NFT alanıyla da ilgilenen bir Blockchain projesidir. Kambria NFT IP Programı, yenilikçilerin fikri mülkiyetlerini lisanslamalarını, para kazanmalarını ve korumalarını sağlar. Yani platform aracılığıyla NFT yaratıcıları, özü NFT öğelerini lisanslayabilmektedir. Böylece özü ürettikleri sanat eserlerinin hepsini kapsayan telif haklarına sahip olmaktadırlar. Buna ek olarak IP programı bir NFT pazar konumi olarak da çalışır. Burada geliştiriciler, özü yarattıkları koleksiyonların ve öğelerin telif haklarını satabilmektedir.

KAT nedir? Ne işe yarar?

KAT, Kambria platformuna ait konumel kripto para birimidir. Bu kripto para ekosistem içerisinde birçok kullanım durumuna sahiptir. Buna göre KAT token, platformun her yönü için değer transferini kolaylaştırmak için kullanılmaktadır. Ayrıca KAT, platform içerisindeki hepsini kapsayan ürün ve hizmetlerde bir ödeme yöntemi olarak harcanabilmektedir. Kullanıcılar, platforma üye olmak, 3D baskı, Hackathon katılımı, kaynak kitaplığına erişim gibi bir dizi ürüne erişmek için KAT sahibi olmalıdır. KAT, kripto para borsalarında alınıp satılabilen bir dijital varlıktır.

Kambria nedir? KAT nasıl alınır?

Kambria mevcut olarak KuCoin ve Binance DEX gibi kripto para borsalarında işlem görmektedir. İlgili yatırımcıların bu borsalardan birine erişmesi ve üye olması gerekmektedir. Bunun ardından yatırımcılar, oluşturdukları hesaba KAT işlem çiftlerine uygun bir varlık yatırmalıdır. Böylece, cüzdanlarındaki bakiyeye bağlı olarak, ilgili parite üzerinden KAT coin satın alabilirler.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Kambria Nedir? KAT Ne İşe Yarar?

Etiketler :
Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.