Kadıköy'deki patlamayla ilgili duyurular kafa karıştırmıştı! Patlamanın şiddeti gün aydınlanınca ortaya belirlendi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Kadikoy039deki patlamayla ilgili duyurular kafa karistirmisti Patlamanin siddeti gun aydinlaninca
1 yıl önce
1 yıl önce

Kadıköy'deki patlamayla ilgili duyurular kafa karıştırmıştı! Patlamanın şiddeti gün aydınlanınca ortaya belirlendi

Kadıköy Fikirtepe’de bulunan 3 katlı bir binada dün akşam saatlerinde bir patlama meydana geldi. Bina meydana gelen patlama zaman en yenirası alevlere teslim oldu. Olay konumine çok szamanıda ekip sevk edilirken yangın kısa sürede söndürüldü. Patlamanın nedenine ilişkin doğal gaz muamması devam ederken patlamanın şiddeti gün aydınlanınca ortaya belirlendi.

3 KATLI BİNADA PATLAMA

Patlama, dün saat 19.00 sıralarında Fikirtepe Mahallesi’nde meydana geldi. 3 katlı binanın 2’inci katında patlama oldu. Patlama zaman en yenirasında bina alevlere teslim oldu. İhbar üzerine olay konumine çok szamanıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay konumine gelen itfaiye ekipleri yangına merdiven araçlarıyla müdahale ederken, polis ekipleri olzamanın yaşandığı sokağa şerit çekerek önlem topladı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına yapıldı.

AW731902_02

3 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI

Dumandan etkilenen 1 kişi acil servis ekipleri tarafında hastaneye ktopladırılarak tedavi altına yapıldı. Yangın zaman en yenirasında olay konuminde geniş güvenlik önlemleri yapıldı. Yapılan incelemenin ardından bina içerisinde 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Cenazeler incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna ktopladırıldı.

KAFALARI KARIŞTIRAN AÇIKLAMALAR

Dün, patlamanın nedenine ilişkin yapılan duyurular kafa karıştırmıştı. İlk başta İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından ettiğı paylaşımda “Kadıköy Fikirtepe’de meydana gelen doğal gaz patlamasında maalesef 3 kişi yaşamını yitirdi. Binada arama çalışmaları devam ediyor. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.” duyurusını yapmıştı.

İMAMOĞLU VE İGDAŞ’TAN AÇIKLAMA

Bu duyurunın ardından Ekrem İmamoğlu’ndan da bir duyuru geldi. İmamoğlu ise duyurusında patlamanın doğal gaz kaynaklı olmadığını söyledi. İmamoğlu paylaşımında “İstanbul Fikirtepe’deki 3 katlı binada patlama sebebiyle çıkan yangın kontrol altına yapıldı. İlk tespitlerimize göre patlama doğal gaz kaynaklı değil. Maalesef yangında can kaybı da var. Olzamanın nedeni Emniyet Teşkilatımızın raporu ile netleşecek” ifadelerine konum verdi.

Murat Ongun ise Twitter hesabından ettiğı paylaşımında “İGDAŞ: Patlama olan dairede doğal gaz bağlantısı yoktur. Kamuoyunun bilgisine.” şeklinde bilgi paylaştığını duyurdu.

İSTANBUL VALİLİĞİ: İNCELEMELER TAMAMLANDIKTAN SONRA KESİN SEBEBİ AÇIKLANACAK

Valilikten yapılan en yeni duyuruda “İtfaiye, Emniyet, AFAD ve İGDAŞ ekiplerinin patlama ve yangının kesin sebebine ilişkin incelemeleri tamamlandıktan zaman en yenira kamuoyu ile paylaşılacaktır.” denildi.

DUVALAR YIKILDI

Patlamanın şiddeti gün aydınlanınca ortaya belirlendi. 3 katlı binanın patlamayla birlikte büyük hasar topladığı, duvarlarının yıkıldığı görüldü.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım