Juventus 3 puanı 3 golle etti! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Juventus 3 puani 3 golle etti
2 yıl önce
2 yıl önce

Juventus 3 puanı 3 golle etti!

Serie A’nın 8. 7 günsında Juventus sahasında meselek ettiği Bologna’yı 3-0 mağlup etti. Juventus 24. dakikada Kostic’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Müsabakanın 59. dakikasında Vlahovic’in fileleri havalandırmasıyla farkı 2’ye çıkaran Juventus, 62. dakikada Milik’in golüyle sahadan 3-0 galip sıyrıldı.

Sezonun ilk maçını kazanan Juventus, devamındaki 2 karşılaşmadan beraberlikle sıyrıldı. Spezia’ya ardünlük kurmasının ardından oynadığı 3 maçta 2 beraberlik ve bir mağlubiyet alan Juventus, 3 maçlık kötü gidişi Bologna’yı mağlup ederek durdurdu. Siyah-beyazlı takım, bu galibiyetle puanını 13 uyguladı ve 7. sıraya yükseldi. Bologna ise ligdeki 4. mağlubiyetini alırken, 6 puanla 17. sırada ketti.

ATALANTA TEK GOLLE GÜLDÜ

Lige bu sezon iyi işe koyulngıç yapan takımlardan olan Atalanta, meselek ettiği Fiorentina’yı tek golle geçti.

Atalanta’ya galibiyeti getiren golü, 59. dakikada Ademola Lookman attı. Milli futbolcu Merih Demiral, Atalanta formasıyla 75. dakikada Rafael Toloi’nin konumine oyuna dahil oldu.

Mavi-siyahlı takım, bu galibiyetle puanını 20 uyguladı ve Napoli ile aynı puanda zirvede konum etti. UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu’nda Medipol Başakşehir’in rakibi olan Fiorentina, Serie A’da en yeni 5. maçında 3’üncü yenilgisini etti. Fiorentina, 9 puanla 11. sırada konum etti.

Serie A’nın 8. 7 günsında bugün oynanan diğer müsabakalarda alınan en yeniuçlar ise şöyle:

Lazio-Spezia: 4-0
Lecce-Cremonese: 1-1
Sampdoria-Monza: 0-3
Sassuolo-Salernitana: 5-0

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İtalya Merih’i meseleşuyor! Eski F.Bahçeli’ye rakip
Endonezya'da futbol maçı kanlı bitti! 125 ölü, 180 yaralı! Tarih bu olayı asla unutmayacak...Endonezya’da futbol maçı kanlı bitti! 125 ölü, 180 yaralı! Tarih bu olzamani asla unutmayacak…
'Takımdan hemen gönderin!' Sosyal medya karıştı...‘Takımdan hemen gönderin!’ Sosyal medya karıştı…

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.