Jurgen Klopp'un Geçen Ay Aldığı Cezaya İtiraz! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1 yıl önce
1 yıl önce

Jurgen Klopp’un Geçen Ay Aldığı Cezaya İtiraz!

Futbol Federasyonu, Liverpool menajeri Jurgen Klopp’un geçen ay Manchester City’ye karşı kazandığı galibiyet sırasında ihraç edildikten sonra kendisine verilen cezaya itiraz etti. Betmavera bahis de bunu kabul etti.

Klopp, Bağımsız Düzenleme Komisyonu tarafından 30.000 £ para cezasına çarptırıldı, ancak debriyajdan men edilmedi. Mohamed Salah’a bir meydan okuma için faul verilmediğinde yardımcı hakemle alay ettikten sonra oyundan alındı.

Alman daha sonra maç sonrası yorumlarında tepkisinden dolayı özür diledi. Klopp, “oyunun itibarını zedeleyen, tehdit edici, küfürlü, hakaret veya hakaret içeren uygunsuz yorumlar” içeren FA kuralı E3’ü ihlal etmekle suçlandı.

FA, komitenin yazılı gerekçelerini inceledikten sonra Cuma günü itirazı onayladı. Klopp’un kırmızı kartı, hakemlerin yardım kuruluşunun, menajerlerin taç çizgisindeki davranışları hakkında soruşturma başlatmasını isteyen bir dizi olaydan biriydi. Betmavera giriş de ekledi.

Klopp, sarsıntı protokollerinin ‘çok ciddi’ olduğunu söyledi

Ref Support UK, bu tür davranışların ana akım sporlarda tekrarlandığını ve “bunu yapmanın uygun olduğu fikrini sürdürdüğünü” söylüyor. Geçen sezon İngiliz A takım futbolunda maçlara ve hakemlere saldıran veya tehdit eden 380 oyuncu ve teknik direktör yasaklandı.

 

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.