İşte Altın Fiyatları İçin “Kısa, Orta ve Uzun Vadeli” Tahminler - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1627594882 Iste Altin Fiyatlari Icin Kisa Orta ve Uzun Vadeli Tahminler
3 yıl önce
3 yıl önce

İşte Altın Fiyatları İçin “Kısa, Orta ve Uzun Vadeli” Tahminler

Altın fiyatları, ABD dolarındaki düşüşe rağmen Pazartesi günü düştü. ABD Getirileri, beklenenden daha yumuşak bir Yeni Ev Satış raporuna rağmen yatay hareket etti. Son ABD verilerinin çoğu beklenenden daha yumuşak geldi ve bu da getirilere ağırlık verdi. Bu harekete rağmen dolar, sarı metalde herhangi bir yükselişi sınırlayarak güçlü kaldı. ABD Getirileri, yönünün bir kısmını hisse senetleri gibi daha riskli varlıklardan alacak. Peki altın fiyatı için sırada ne var? Analist David Becker ve TD Securities emtia stratejistleri, piyasayı yorumluyor ve tahminlerini paylaşıyor…

David Becker, altın fiyatları için kısa, orta ve uzun vadeli eğilimi açıklıyor

Altın fiyatları Pazartesi günü düşüş yaşadı ve konsolide olmaya devam ediyor. Analist David Becker, piyasayı yorumluyor ve tahminlerini paylaşıyor. David Becker konuya yönelik şu yorumlarda bulunuyor:

Destek, 20 günlük hareketli ortalamanın yakınında 1.790 dolarda görülüyor. Direnç, 1.833 dolarlık 50 günlük hareketli ortalamanın yakınında görülüyor. Hızlı stokastik çapraz satış sinyali oluşturduğundan kısa vadeli momentum negatiftir. Orta vadeli pozitif momentum yavaşlıyor. MACD histogramı, konsolidasyona işaret eden azalan bir yörünge ile pozitif bölgede kalıyor. MACD hattı, çapraz satış sinyali üretmeye hazır. Yana doğru fiyat hareketine rağmen, altın kısa vadeli yükseliş trendinde işlem görmeye devam ediyor.

TD Securities emtia stratejistleri, altın fiyatlarını yorumluyor

TD Securities emtia stratejistleri, altın piyasasına FED etkisini değerlendiriyor ve konuya yönelik şu yorumlarda bulunuyor:

Artan büyüme endişeleri ve tüm zamanların taze düşük seviyelerine ulaşan reel oranlara rağmen altın’ın toparlanamaması, yatırımcı ilgisinin eksikliğini ve yeni bir geri çekilme riskinin arttığını vurgulamaya devam ediyor. Altın fiyatı, hem enflasyon hem de nominal oranlar normalleşirken, reel oranlarda daha fazla artışa karşı savunmasız kalmaya devam ediyor.

1627594881 211 Iste Altin Fiyatlari Icin Kisa Orta ve Uzun Vadeli Tahminler

TD Securities, FED’in bazı daraltma planlarını kabul etmesini bekliyor, ancak önemli ölçüde ilerlemenin hala uzak bir yol olduğunu vurguluyor. Stratejistlere göre bu, altın’ın bir miktar destek toplayabileceği anlamına geliyor.

Altın Piyasasında Tüm Gözler Bu Gelişmede! Fiyat Nasıl Etkilenecek?

Yeni ev satışları beklentileri kaçırdı…

Ticaret Departmanına göre, yeni ev satışları Haziran ayında Nisan 2020’den bu yana en düşük seviyeye düştü. Yeni müstakil ev satışları düştü. Beklentiler Haziran’da %3.4 artarak 795.000’e yükseleceği yönündeydi. Karşı rüzgarların bir kısmı, yükselmeye devam eden yeni evlerin fiyatından kaynaklandı. 

Haziran ayında yeni inşa edilmiş bir evin medyan fiyatı, Haziran 2020’ye göre %6 arttı ve fiyatlardaki artış yavaşlarken, yeni ev fiyatlarının güçlü seviyelerine katkıda bulunmaya devam ediyor. Kriptokoin.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, daha fazla altın tahmini için “Zayıflık Artıyor!” İşte Önemli Altın Fiyatı Tahmini” isimli makalemizi inceleyebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım