İsmail Yüksek: Hayalim kalıcı olmak - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Ismail Yuksek Hayalim kalici olmak
2 yıl önce
2 yıl önce

İsmail Yüksek: Hayalim kalıcı olmak

Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İsmail, “Gerçekten çok heyecanlıyım. Tüm profesyonel futbolcuların hayali olan Türk Milli Takımı formasına aday gösterilmek büyük bir gurur. Buraya seçildiğim için çok mutluyum. İnşallah bana güvenenlere bunun karşılığını, en iyi şekilde performansımla sahada veririm. Teknik ekiple tanıştım, meseleştum. Güzel karşılama için teşekkür ederim. Onların beklentilerini biliyorum. Ben de potansiyelimle bunun karşılığını vermek istiyorum. Hayallerimin olduğu konumdeyim şu anda. En büyük hayalim burada olmaktı. Bundan zaman en yeniraki hayalim de burada kalıcı olmak.” ifadelerini kullandı.

İsmail, Fenerbahçe’de bu sezonki performansıyla milli takıma geliş sürecinin sorulması üzerine, “Üç aylık süreci anlatmaya çalışırsam kitap yazmış olurum. Benim için ilklerle dolu bir sezon oluyor. Hüznü de mutluluğu da bir arada yaşıyorum. En büyük mutluluk da burada olmak. Hiçbir zaman pes eden bir futbolcu değilim. Hayallerimin peşinde koşuyorum. Şu anda hayallerimi yaşıyorum ve gerçekten çok mutluyum.” şeklinde meseleştu.

Genç futbolcu, “Aday kadroya davet edildiğini öğrendiğinde neler hissettin?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Haberi ilk topladığımda kulüpteydim. Telefon geldiğinde inanılmaz şekilde mutlu oldum. Beklemediğim bir havadisdi aslında. Bu formaya lzamanik görülmek, buraya çağırılmak gurur verici. Arkadaşlarım da biliyor, yemek masasında yemek konumken titriyordum. Altay falan biliyor bunu. Karşınızda da belli ediyorum bunu. Hala çok mutluyum.”

Lüksemburg ve Faroe Adaları karşılaşmalarını da değerlendiren İsmail, “Rakipler hakkında meseleşmak yanlış olur. Hak etmediğimiz bir ligdeyiz. Şu ana görecek şekilde arkadaşlarımız bu grupta durumu buraya getirdiler, lider durumda ve gol yemeden gelmiş durumdzamaniz. Hak etmediğimiz bu ligden bir an önce B Ligi’ne zaman en yenira da A Ligi’ne çıkmak istiyoruz. Abilerimiz şu ana görecek şekilde gol yemedi ve bundan zaman en yenira da biz de buna katkı sağlamak istiyoruz.” diye meseleştu.

İsmail, görev onayladığı mevki hakkında ise “Futbol aslında artık mücadele ve güce dayalı bir oyun oldu. Ben eskiden 8 ve 10 numara oynamıştım ve ilk kez bu sene 6 numara oynuyorum. İzlediğim çok oyuncu var. Casemiro, Modric gibi yurt dışındaki en çok potansiyeli ve değerli oyuncuları izliyorum. Onlardan bir şeyler öğrenmek istiyorum, hocalarımın gösterdiklerini sahada en iyi şekilde uygulamak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Milli yıldıza şok! Odasına kimseyi almadı, kadrodan çıkarıldı
Ailesi bile anlam veremedi! Oyuna girdikten saniyeler sonra...Ailesi bile anlam veremedi! Oyuna girdikten saniyeler zaman en yenira…
Arda Güler'den büyük tepki! Kuntz, Jesus'tan referans istediArda Güler’den büyük tepki! Kuntz, Jesus’tan referans istedi

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım