İngiltere’deki Yeni Yasa Tasarısı, Kriptolara El Koymzamanı Kolaylaştırıyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Ingilteredeki Yeni Yasa Tasarisi Kriptolara El Koymayi Kolaylastiriyor
2 yıl önce
2 yıl önce

İngiltere’deki Yeni Yasa Tasarısı, Kriptolara El Koymzamanı Kolaylaştırıyor

Birleşik Krallık’taki kolluk güçlüleri, sunulan yeni yasa tasarısı kapsamında kripto paralara daha kolay bir şekilde el koyabilecek.

Birleşik Krallık hükümeti tarafından bugün yapılan duyuruya göre sunulan yeni bir yasa tasarısı, kolluk güçlülerinin kripto paraları hem daha kolay bir şekilde ele geçirmesini hem de bloke etmesini sağlayacak.

250 sayfalık bu yasa tasarısı, içerisinde kripto paranın haricinde daha farklı mesele başlıklarını da barındırıyor. Mzamanıs zamanında sunulan ve bugün gündeme gelenen tasarının bir daha 13 Ekim güninde gündeme gelmesi bekleniyor.

Birleşik Krallık Ulusal Suç Dairesi’nin yöneticilerinden Graeme Biggar, sunulan tasarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Yurt içindeki ve yurt dışındaki suçlular yıllardır hem Birleşik Krallık’taki şirket yapılanmasından hem de kripto paralardan faydalanıp para akladılar. Sunulan bu yeni reformlar sayesinde bunlarla daha kolay şekilde mücadele edebileceğiz.”

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.