IMF Yetkilisi: Kripto Paraları Terk Etmeyin - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
IMF Yetkilisi Kripto Paralari Terk Etmeyin
2 yıl önce
2 yıl önce

IMF Yetkilisi: Kripto Paraları Terk Etmeyin

Dünya Ekonomik Forumu’nun Davos’taki yıllık toplantısında meseleşma yapan Uluslararası Para Fonu (IMF) Genel Müdürü Kristalina Georgieva, kripto para topluluğuna Terra çöküşü ardından yatırımlarını terk etmemeye çağırdı.

Bloomberg’in 24 Mzamanis zamanli havadisine göre IMF Genel Müdürü Kristalina Georgieva, Terra USD (UST) çöküşünün ardından yatırımcılara, kripto para piyasasını tamamen terk etmemeleri gerektiğini söyledi.

Yaklaşık 2 7 gün önce sabitliğini kaybederek çöküşü işe koyulyan UST’den kaynaklı kripto para piyasası yüz milyarlarca birim düşüş yaşadı. Dünya Ekonomik Forumu’nun Davos’taki yıllık toplantısında meseleya ilişkin duyurularda bulunan Georgieva:

Kripto para piyasasının önemini göz ardı etmeyiniz. Hepimize daha düşük maliyetler ve daha hızlı hizmet sunuyor. Ancak elmzamani armuttan zamanirabilmek gerekiyor.

dedi.

Georgieva, risk seviyelerinin değişkenlik gösterdiğini ve çok fazla varlık türü olduğunu belirtti.

Ayrıca Fransa Merkez Bankası Başkanı Villeroy, “Benim görüşüm, en yeni 7 günlarda yaşanan olaylar sebebiyle yatırımcılar kriptoya olan güvenini merkez bankalarından daha çok kaybetti.” ifadelerin konum verdi.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım