HyperCash Nedir? HC Ne İşe Yarar? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
HyperCash Nedir HC Ne Ise Yarar
1 yıl önce
1 yıl önce

HyperCash Nedir? HC Ne İşe Yarar?

HyperCash nedir? HyperCash (HC), merkeziyetsiz, Blockchain tabanlı, açık kaynaklı ve platformlar arası bir kripto para birimi projesidir. Kriptokoin.com olarak bu makalede HyperCash nedir, ne sunar, HC nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi merak edilen soruları yanıtladık. Gelin Blockchain ve Blockchain dışı kripto para birimleri arasında bağlantı sağlayan bu projeyi birlikte inceleyelim.

HyperCash nedir?

Hshare ve HCash olarak da adlandırılan HyperCash (HC), bir kripto para birimi projesidir. Bu kripto para, merkeziyetsiz, açık kaynaklı ve platformlar arası bir şekilde çalışır. Platformlar arası çalışabilen mimarisi sayesinde, mevcut olarak piyasada konum alan çoğu dijital varlıktan ayrılır. Buna göre HCash, Blockchain tabanlı ve bloksuz kripto para birimleri arasında işlemleri gerçekleştirmek için tasarlanan birkaç kripto para birimi arasında konum alır.

HC, kişisilara hepsi bunları tam olarak aynı cüzdan üzerinden yapma imkânı tanıdığı için öne geçmektedir. Anonim işlemleri, DAO yönetimini ve kuantum direncini desteklemek için oluşturulmuştur. Bu bakımdan yenilikçi bir kripto para olduğunu söylemek mümkündür. Bu varlık, bir Blockchain ve DAG ağından oluşan bir yan zincire sahiptir. Yani ‘çift zincirli’ bir kripto para birimidir. Gizlilik ve şifrelemeyi güvence altına alır.

HyperCash ne sunar?

HyperCash, Blockchain tabanlı ve Blockchain’den olmayan sistemler arasında sınırsız alışverişe izin verecek şekilde tasarlanmıştır. Kullanıcılara bu imkânı, bir cüzdan uygulaması aracılığıyla sağlar. Hcash, cüzdanının biri geleneksel kripto para birimleri için, diğeri ise gizlilik odaklı altcoin’ler için olmak üzere iki versiyonunu sunar. Kullanıcılar bu cüzdan uygulaması aracılığıyla genel ve özel adresler arasında transfer yapma avantajı elde eder. Anonim bir kripto para kullanmak ya da kullanmamak bu avantajı değiştirmemektedir.

HC ne işe yarar?

HC, çift zincirli bir Blockchain mimarisiyle çalışır. Bu nedenle, diğer kripto para birimleriyle etkileşim kurabilmektedir. Yani, sadece bir HC cüzdan kişisi, çeşitli kripto para birimlerini gönderip alma avantajına sahip olmaktadır. Bununla birlikte HyperCash hibrit bir konsensüs mekanizmasına sahiptir. Buna göre varlık, hem Proof-of-Work hem de Proof-of-Stake mekanizmasını kullanır. Bu, kişisiların iki farklı yöntemler HC coin basabileceğini gösterir. Yani HC için madencilik ve staking yapmak mümkündür.

HyperCash nedir? HC nasıl alınır?

HyperCash şu anda MEXC, OKX, CoinW, Gate.io, Bithumb gibi kripto para borsalarında listelenen bir varlıktır. HC tokeni satın almak isteyen yatırımcıların bu borsalardan birine erişmesi gerekmektedir. Bunu yapmalarının ardından cüzdanlarına HCash paritelerine göre bir varlık yatırarak, token için alım emri verebilirler. Alım emrini veren yatırımcılar, en geç birkaç dakika zaman en yenira kripto paralarını cüzdan bölümünde görecektir.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için HyperCash Nedir? HC Ne İşe Yarar?

Etiketler :
Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım