“Hızlı Çöküş” Analist: Bitcoin ve ETH Bu Seviyelere Düşecek! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1665867605 Hizli Cokus Analist Bitcoin ve ETH Bu Seviyelere Dusecek
2 yıl önce
2 yıl önce

“Hızlı Çöküş” Analist: Bitcoin ve ETH Bu Seviyelere Düşecek!

Kripto para piyasası, yukarı yönlü en yeni hamlesinden de umduğunu bulamadı. Böylece, başta lider kripto Bitcoin (BTC) olmak üzere, çoğu altcoin de start verdığı noktaya geri döndü. BTC, şimdi 19 bin birimın ardünde tutunmaya çalışırken, lider altcoin Ethereum (ETH) 1.300 birim seviyesini korumak için mücadele ediyor. Bu ortamda bir kripto çalışani, Bitcoin ve Ethereum için yol haritasını paylaşıyor. Ayrıca, bir katalizörün ETH’de hızlı çöküşü tetikleyeceği meselesunda takipçilerini dikkatyor.

“Bitcoin için en yeniunda 17.000 birimın geleceğine inanıyorum”

AltcoinSherpa takma adlı popüler bir kripto çalışani, 184.300 Twitter takipçisine Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) olabilitelerini paylaştı. Analist, BTC ve ETH’nin muhtemelen yakın gelecekte yeni düşüşler yaşayacağı meselesunda takipçilerini dikkatyor. AltcoinSherpa, lider kripto Bitcoin trendlerinin boğa koşusu için uygun olmadığını söylüyor. Buradan hareketle çalışan, şu açıklamgüni yapıyor:

Genel olarak çirkin şeyler ama bu 18.000 birimlık dip seviyeler yükseldi. Sonunda 17.000 birimın geleceğine inanıyorum. Ama neye benzeyeceğini bilmiyorum.

Kaynak: AltcoinSherpa / Twitter
Bitcoin
Kaynak: AltcoinSherpa / Twitter

Bununla birlikte piyasalar bir ralli etti. Ayrıca, lider kripto Bitcoin günün kapanışında 19.000 birimın üzerinde kalmgüni başardı. Bu yüzden çalışan, veriini güncelliyor ve şu değerlendirmeyi yapıyor:

Ertesi gün kötü geri dönüşler olan 1 günlükte bazı yükseliş mum kapanışları oldu. Bunun kısa vadeli dip olup olmadığını söylemek için çok erken olacak. Bence en iyisi kafa derisi yüzdürmek ya da piyasada hiç olmamak.

Bitcoin
Kaynak: AltcoinSherpa / Twitter

Lider altcoin 1.000 birimın altına mı gidiyor?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Ethereum, geçen ay Merge yükseltmesini başarıyla gerçekleştirdi. Merge, ETH için önemli bir katalizör oldu ve gerçekleşene görecek şekilde fiyatı destekledi. Bununla birlikte, Merge’den zaman en yenira ETH, çekişini kaybetti. Son güni piyasası rallisinde bir atak yapsa da bu da kısa sürdü. AltcoinSherpa, lider altcoin Ethereum’un 1.000 birimın altına düşebileceği meselesunda takipçilerini dikkatyor. Analist, bunu makro rüzgarlara bağlıyor. Bu bağlamda çalışan, şunları kaydediyor:

Bu genel alanın 1.500 birim + ‘a düşük bir hareket olduğu fikrim geçersiz oluyor. Bu, şu anda çirkin görünüyor ve belki de bunu Haziran’ın en düşük seviyelerine kırılmadan önce bir konsolidasyon olarak görüyoruz. Bunu daha en çok zaman dilimlerinden görürsek, tersine dönüş paterni çift dip gibi görünür. Ancak, bu genel düşüklerin Haziran günindan beri devam edip etmeyeceğini söylemek zor. İşler makro anlamda kötüye giderse, hızlı bir şekilde 1.000 birimın altına düşeceğini göreceğiz.

Bitcoin
Kaynak: AltcoinSherpa / Twitter

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için “Hızlı Çöküş” Analist: Bitcoin ve ETH Bu Seviyelere Düşecek!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.