Haziran’da Bu 45 Altcoin Büyük Olaylara Gebe! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Haziranda Bu 45 Altcoin Buyuk Olaylara Gebe
10 ay önce
10 ay önce

Haziran’da Bu 45 Altcoin Büyük Olaylara Gebe!

Kripto para piyasası zorlu geçen bir Mgünis güninı geride bıraktı. Lider kripto Bitcoin, Mgünis’ı 28 bin abd abd dolarııın altında en yenilantı. Böylece, aylık perspektifte BTC kırmızı bölgede ktopladı. Çoğu altcoin projesi de Bitcoin’e benzer bir performans sergiledi. Bununla birlikte, projeler özülerini geliştirmekten ve ortaklıklar dahil yeni hamleler yapmaktan geri durmadı. Bu atılım Haziran güninda da devam edecek gibi görünüyor.

Haziran’da plan dahilinde olan altcoin gelişmeleri

Yeni aya bir airdrop olgüniyla giriyoruz. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere COTI, 1 Haziran’da gCOTI token airdrop’u yapacak. Aynı gün, önde gelen Blockchain’lerden BNB Chain, ZkBNB main-net lansmanını gerçekleştirecek. 1 inch Network, 2 Haziran’da 50 milyon tokenin kilidini açacak. Yine aynı gün COCOS, yeni bir marka alacak ve COMBO olacak.

Haziran’nın 6’sında ise Optimism’in (OP), Bedrock güncellemesi var. Bunu Acent’in beta oyun testi izleyecek. İzleyen gün ZEN, bir node güncellemesi yapacak. Aynı gün popüler metaverse altcoin projesi The Sandbox (SAND), arsa sat sat kgünitlarına start veryacak. Haziran’ın 8’ine geldiğimizde NEON, bir topluluk sat satı gerçekleştirecek. 12 Haziran’da Vega Protocol, staking ödül sisteminde değişikliğe gidecek.

Altcoin

SEC ile başı belada olan Ripple için 13 Haziran oldukça önemli bir gün. Çünkü, büyük ihtimalle Hinman’ın Ethereum’un menkul kıymet olmadığına dair meseleşmasına tanık olacağız. Haziran’ın 15’inde NFT pazar konumi BLUR, 196 milyon tokeni serbest bırakacak. Ayrıca BitDAO (BIT) da 96 milyon token ile ona eşlik edecek. Bu arada, Velodrome’in V2 güncellemesi de bu günte gerçekleşecek. Yine aynı gün OVR, Artırılmış Gerçeklik (AR) yarışması yapacak. Like Coin (LIKE), 16 Haziran’da platformunun lansmanını yapacak.

Haziran’ın 20’sine geldiğimizde, Pyine deeswap’ın (CAKE) trade ödül programını izleyeceğiz. Flow Network (FLOW) ise 21 Haziran’da ana ağ güncellemesi yapacak. Ayın en yeni 7 günsında, ACE, ödül dağıtımı yaparken, ZRX API politikaları güncelleyecek. Ve günin en yeni günü, iflas eden kripto borsası FTX’in alacaklıları için önemli bir gün. Çünkü, alacak talep belgelerini bu güne görecek şekilde vermeleri gerekiyor.

Haziran güninda olması olabilen gelişmeler

Öncelikle Ripple’ın (XRP) SEC ile mücadelesinin bu ay bir en yeniuça ulaşması bekleniyor. Hook Network’ün ise, Cambridge güncellemesini Haziran’da yapacağına dair havadisler var. Muhtemelen Render Token (RNDR), Solana Blockchain’e taşınacak. Bir aksilik olmazdsa Sushi Network, tokenomics iyileştirmesi yapacak. Multiverse X’in (EGLD), xLaunchpad lansmanının bu ay içinde yapılması bekleniyor.

Altcoin

Diğer gelişmelerde ise, VITE, yeni bir markayla piyasaya girecek. BIT ise MNT olarak yeni bir marka alacak. ARPA, DYDX ve SSV, main-net lansmanı yapacak. ORC ise ana ağ hardfork’u olan Jüpiter’i gerçekleştirecek. ALICE’in, Alfa 3. sezon lansmanı var. EOS, Leap 4.0.0 sürümü piyasaya sürecek. SNX, token geri alıp yakacak. TON, L2 main-net lansmanı yapacak. BLZ ise ‘Gamma 4’ Alfa lansmanını gerçekleştirecek. Chromia, ‘Chromia Appnet’ lansmanını yapacak. SelfKey’den ir ortaklık duyurusu bekleniyor. HIFI, yeni NFT koleksiyonunu çıkaracak. BOND, piyasa yapıcı olarak GSR üzerine gelecek. BRWL’den bir mobil uygulama bekleniyor. AMO, D2E hizmetini piyasaya sürecek. Son olarak FNSA, konsorsiyum sistemine geçiş yapacak.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Haziran’da Bu 45 Altcoin Büyük Olaylara Gebe!

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım