Haftanın Altın Fiyatı Grafiği Çıktı: İşte Beklenen Seviyeler! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Haftanin Altin Fiyati Grafigi Cikti Iste Beklenen Seviyeler
2 yıl önce
2 yıl önce

Haftanın Altın Fiyatı Grafiği Çıktı: İşte Beklenen Seviyeler!

Teknik çalışan Ross J Burland’a göre, altın fiyatı daha en çok ayarlama yapıyor. Ancak Fibos anahtarında kısa bir büyünün ardından güniların ortaya çıkması muhtemel. Ross J Burland’ın altın grafikleri üzerinden teknik araştırmaini okuyucularımız için hazırladık.

“Altının, özüsini uçurumun kenarında bulması mümkün!”

Önceki araştırmae göre, boğalar hamlelerini yapmak üzereydi. Ancak, altın fiyatı geçen 7 gün hem boğalar hem de günilar için bir şeyler sundu. Bununla birlikte, Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, geçen Cuma ABD Tarım Dışı İstihdam Raporu, İşsizlik Oranının olabilen %3,5’e karşılık %3,7’ye gelmesiyle olumsuz yönü kesintiye uğrattı. Ortalama Saatlik Kazançlar da aylık %0,3’lük beklentiye karşılık %0,4 ile hedefi kaçırdı. Sonuç olarak, ABD birimı 20 yılın en en çok seviyesinden geri döndü.

Bununla birlikte, Fed fon vadeli işlemleri, istihdam raporunun ardından değişmedi. Piyasalar, Fed’in bu ay oranları 75 baz puan artırması için yaklaşık %75’lik bir şansı fiyatlıyor. Bunun, önümüzdeki 7 gün için sarı metalin ayarlamasinde hızlı bir duraklama görmesi mümkün. Bunun da sarı metalde 1.676 birima yakın on yıllık bir yükseliş trendinin altında bir kırılma ile aynı zamana denk gelmesi muhtemel.

Altın fiyatı teknik seviyeleri

Grafik, M-formasyonunun bir geri dönüş paterni olduğunu ve fiyatı en azından yapıya çekmesinin beklendiğini açıklıyor.

Gösterildiği gibi, altın fiyatı yörüngesini bir tişörte görecek şekilde takip etti. Fiyat, o zamandan beri günlük zaman diliminde güçlü bir sat sattan dolgüni ayarlama gördü. Boğalar Cuma günü %38,2’lik bir Fibonacci düzelmesine doğru ilerliyordu. Bu, zarardaki grafikte gösterildiği gibi 7 günnın başında daha derin bir ayarlama için umut veriyor:

1662469225 992 Haftanin Altin Fiyati Grafigi Cikti Iste Beklenen Seviyeler
Altın fiyatı, canlı güncellemeler

Altın fiyatı, 1.721 birim civarında bir fiyat dengesizliğine doğru ilerliyor. Bunun ötesinde, önceki 1.727 birim civarında bir %50 yaklaşık geri dönüş geliyor. Ayılar orada boğalara zemin verirse, en yeni savunmanın %61,8 Fibonacci ayarlamasi olarak 1.736 birim civarında bir dokunuş daha en çok olması mümkün.

Altın

Dört saatlik grafikte fiyat yükseliş eğilimini düzeltiyor. Ayrıca, %50 yaklaşıkya dönüşün, yükseliş M-formasyonunun boyun çizgisini karşıladığı için destek sunması olası. Buna ek olarak, 1.750 birim civarında boyun çizgisine doğru daha derin bir ayarlama için alan bırakan bir boğa birleşimi olan Shark harmonik paterni oyunda. Bununla birlikte, 2021’in en düşük seviyelerinin 1.676 birim civarında yeniden test edilmesi için olumsuzluğun devam etmesi muhtemel.

Altın
Altın fiyatı dört saatlik grafik

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda ygünimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım