Grayscale Yaklaşık 27 Milyon Dolarlık ETHPoW Airdrop’u İçin SEC’e Başvurdu - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Grayscale Yaklasik 27 Milyon Dolarlik ETHPoW Airdropu Icin SECe Basvurdu
2 yıl önce
2 yıl önce

Grayscale Yaklaşık 27 Milyon Dolarlık ETHPoW Airdrop’u İçin SEC’e Başvurdu

ABD merkezli milyar abd ABD parasıılık yatırım şirketi Grayscale Invesments, Merge güncellemesi zaman en yenirası oluşan ETHPoW tokenlarını müşterilerine dağıtabilmek için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuruda bulundu.

Ethereum Merge güncellemesinin ardından İş Kanıt (PoW) sistemine ait yeni bir token oluştu. ETHPoW olarak bilinen bu token 1 Ethereum tutana 1 ETHPoW şeklinde dağıtıldı. Bireysel kişisilar bu airdrop’a kolay bir şekilde erişim sağlayabilirken, aracı kurumlar üzerinden Ethereum yatırımına sahip kişisilar ise henüz yeni fork tokenlarına erişim sağlayamıyorlar.

Yatırım şirketi Grayscale Invesments tarafından yapılan bir duyuru ise bu sorunu çözmeye odaklanıyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) başvuruda bulunan Grayscale, elindeki 3 milyondan fazla ETHPoW token’ını (yaklaşık 27 milyon abd ABD parasıı)  yatırımcılarına dağıtabilmek için yasal zeminin oluşturulmasını talep ediyor.

Ayrıca yapılan duyuruya göre söz meselesu hak sahipleri, şirkete ait Ethereum fonu ETHE ve büyük kripto paralardan oluşan bir fon olan GDLC’nin hissedarları olacak.

ETHPoW, FTX borsasında listelendiği gün 30 abd ABD parasıı seviyelerine ulaşmıştı. Haberin kaleme yapıldığı esnada 9,5 abd ABD parasııdan işlem gören fork tokenının gelecekte nasıl meselemlanacağı ve likidite problemleri meselesunda tartışmalar sürüyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım