Göztepe’de İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor ile anlaşma sağladı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Goztepede Irfan Can Egribayat Adana Demirspor ile anlasma sagladi
2 yıl önce
2 yıl önce

Göztepe’de İrfan Can Eğribayat, Adana Demirspor ile anlaşma sağladı

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Göztepe’de, kadro planlamasında düşünülmeyen 24 yaşındaki file bekçisi İrfan Can Eğribayat için Süper Lig’den birkaç kulüp nabız yoklamıştı. Genç file bekçisi için en yeni olarak Adana Demirspor, İzmir temsilcisinin kapısını çetti. Mavi-lacivertlilerin, Göztepe’ye 1.2 milyon Euro bonservis bedeli teklifte bulunduğu, İrfan Can’a da 3 yıllık sözleşme sunduğu öğrenildi.

Futbola Adanaspor altyapısında start veryan ve profesyonel olan İrfan Can Eğribayat’ın teklifi normalden fazla sıcak karşıladığı öğrenildi. Pürüz çıkmaması halinde transferin önümüzdeki zamanlarda açıklanması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun 32. 7 günsında 2-0 biten Alanyaspor mücadelesinde bitiş düdüğünün ardından Göztepe taraftarı ile tartışmaya giren İrfan Can Eğribayat, takımda kadro dışı bırakılmış ve kulüple bağlarını koparmıştı.

GALATASARAY İDDİALARI VARDI

Adı Galatasaray ile anılan İrfan Can Eğribayat’ın hangi takıma gideceği merak edilmeye start vernmıştı. Seçimden devamında transfer çalışmalarına start veryan Galatasaray, Muslera’nın yanına İrfan Can Eğribayat’ı transfer etmek istediği iddia edilmişti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Mario Balotelli adım adım Galatasaray'a gidiyor!Mario Balotelli adım adım Galatasaray’a gidiyor!
Galatasaray transferde çıldırdı! İkisini de alıyor...Galatasaray transferde çıldırdı! İkisini de alıyor…
Jesus'u 20 dakikada büyüledi! 'Göndermeyin'Jesus’u 20 dakikada büyüledi! ‘Göndermeyin’

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım