Google, Dogecoin ve Bu 8 Altcoin İçin Müjdeyi Verdi! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1665579608 Google Dogecoin ve Bu 8 Altcoin Icin Mujdeyi Verdi
2 yıl önce
2 yıl önce

Google, Dogecoin ve Bu 8 Altcoin İçin Müjdeyi Verdi!

Google, Coinbase ile yeni bir ortaklık kurdu. Buna göre önde gelen teknoloji şirketi, Google Cloud’da kripto para birimi ile ödemelere izin verecek. Önümüzdeki yılın başında Cloud’a gelmesi olabilecek kripto ödemeleri, Dogecoin ve bu 8 altcoin varlığını içerecek. Yani kişisilar, 2023’te kripto para ile Google Cloud hizmetlerini satın alabilecekler.

Google Cloud, Dogecoin ve bu 8 altcoin varlığını kabul edecek

Google, kripto paraların daha da geniş bir kitleye ulaştırmaya yardımcı olacak gibi duruyor. Salı günü yzamaninlanan bir rapora göre Google, ABD merkezli büyük kripto borsası Coinbase ile stratejik bir ortaklık kurdu. Bu ortaklık, 2023’ün start verrında Google’ın kripto ödemelerini Cloud platformuna entegre etmeyi içeriyor. Google, büyük duyuruyu yakın zamanda gerçekleşen Cloud Next konferansında duyurdu.

Google Cloud VP/GM ve Platform Başkanı Amit Zavery, ödemelerin geçerli olacağı sınırlı kitlenin kapsamını açıkladı. Buna göre, kripto ödemeleri start verngıçta yalnızca Coinbase Commerce ile entegrasyon yoluyla Web3 endardrisinde halihazırda aktif olan varlıklar için geçerli olacak. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Coinbase Commerce şu anda Bitcoin ve Ethereum’un yanı sıra Tether, Dogecoin, Bitcoin Cash ve Litecoin gibi 8 altcoin’i de içeriyor.

Google kripto hizmetleri için Custody Prime’ı kullanacak

Anlaşmanın bir parçası olarak Google, Custody Prime’ı kullanmzamani kabul etti. Prime, saklama ve raporlama da dahil olmak üzere kurumsal kripto para birimi hizmetlerine olanak tanıyacak. Buna karşılık, Coinbase’in verilerle ilgili bazı uygulamaları Google Cloud’a aktaracak. Şu anda Coinbase, bu verileri Amazon Web Services platformunda tutuyor.

Google Dogecoin ve Bu 8 Altcoin Icin Mujdeyi Verdi.webp

Kripto ödemeleri ile duyurularine devam eden Zavery, ödeme erişiminin zaman geçtikçe daha geniş bir kitleye sunulacağını da belirtti. Bu arada Coinbase, diğer Coinbase Commerce ürünlerindeki gibi kolaylaştırdığı ödeme işlemlerinden bir miktar ücret alacak.

Google kripto para birimlerini benimsemeye başlıyor

Google Cloud zamansel olarak kriptodan uzak durma eğilimindeydi. Ancak şirket, bu yılın start verrında özel bir dijital varlık ekibi oluşturma en yeniuçı etti. Bu ekibin oluşturulmasından beri şirket, Web3 alanında varlığını devamlı olarak büyütüyor. Google Cloud’un ana şirketi Google, dünya çapında geniş bir kişisi tabanına sahip. Google Cloud ve Coinbase arasındaki iş birliği, kripto benimsenmesi için en yeni derece önemli. Çünkü Dogecoin, Bitcoin ve 8 altcoin için kripto ödemelerini etkinleştirmek, toplu benimsenmeyi destekleyecektir.

1665579606 806 Google Dogecoin ve Bu 8 Altcoin Icin Mujdeyi Verdi

Hatta, Google Cloud kripto ödeme hizmeti, küresel ölçekteki en önemli benimsenme hareketi de olabilir. Şirketin, dünya çapında sınırsız szamanida kişisiya kripto ödemeleri sunacağını varsayalım. Bu durumda, bugüne görecek şekilde kripto para biriminin benimsenmesi için en önemli olaylardan biri bu olacak.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Google, Dogecoin ve Bu 8 Altcoin İçin Müjdeyi Verdi!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.