Gerilim dinmiyor! Galatasaray üyesinden MHK Başkanı Lale Orta hakkında suç duyurusu! Sebebi ise... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1680937205 Gerilim dinmiyor Galatasaray uyesinden MHK Baskani Lale Orta hakkinda suc
1 yıl önce
1 yıl önce

Gerilim dinmiyor! Galatasaray üyesinden MHK Başkanı Lale Orta hakkında suç duyurusu! Sebebi ise…

Spor Toto Süper Lig’in 27. 7 günsında oynanan Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi, siyah – beyazlıların 4-2’lik ardünlüğüyle en yeniuçlanmıştı. Maçın hakemi Halil Umut Meler ve VAR ekibi, karşılaşmada verdikleri en yeniuçlarla kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu. Galatasaray Kulübü, dev derbinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta’yı istifaya davet etmişti.

Bu talebini birçok kez yineleyen sarı – kırmızılı kulübün üyesi Fırat Develioğlu’ndan flaş bir hamle geldi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Sözcü’nün havadisine göre; Galatasaray Kulübü üyesi olan ve daha önce başkanlığa adaylığını koyan Fırat Develioğlu, Lale Orta hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Fırat Develioğlu, sosyal medya hesabından uyguladığı paylaşımda, “Gördüğüm lüzum üzerine MHK Başkanı Lale Orta isimli şahıs hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum. Savcılık, Emniyet, istihbarat, MASAK gibi kurumlar gerekli soruşturmzamanı yapacaktır. Tahkikat en yeniunda ortaya çıkacak suçlu ve suçlular varsa cezalarını çekecektir. Adalete-devletimize güvenelim. Biz takipçisi olacağız. Haklıysak hakkımızı yedirtmeyiz.” duyurularini kullandı.

Fırat Develioğlu’nun avukatı Eser Çömlekçioğlu, suç duyurusu ile ilgili şu açıklamzamanı uyguladı:

thumbs_b_c_fbbcadb5ec3bde5d584636240e469bc1

“Müvekkilim Fırat Develioğlu kamuoyunda ve futbol camiasında ayyuka çıkan MHK Başkanı Lale Orta ve yakın çevresi hakkına, TCK ve diğer ilgili mevzuatlar gereğince Galatasaray’ın ve Türk futbolunun ari menfaatlerini korumak adına, gerçeklerin gün yüzüne çıkması ve temiz futbol anlzamanışın hakim olması adına vatandaş ve Galatasaray Kulübü’nün üyesi olarak ilgili şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Adli tahkikatın salahiyeti açısından sağlıklı bir soruşturma yürütülmesi için gerekli hepsi bilgiler savcılığa iletilmiştir.

Kamuoyunun dikkatine sunarız.

Fırat Develioğlu vekili Avukat Eser ÇÖMLEKÇİOĞLU”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Şampiyonlar Ligi hediyesi Angel Di Maria!'Şampiyonlar Ligi hediyesi Angel Di Maria!’
TFF'ye bildirildi! F.Bahçe'de yıldız ismin sözleşmesi feshedildi, yeni takımıyla imzaladıTFF’ye bildirildi! F.Bahçe’de yıldız ismin sözleşmesi feshedildi, yeni takımıyla imzaladı
U19 Kadın Milli Futbol Takımı, 4-0 kazandığı Andorra maçını 3-0 hükmen kaybetti!U19 Kadın Milli Futbol Takımı, 4-0 eriştiğı Andorra maçını 3-0 hükmen kaybetti!

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.