Genç kadının evine zorla girip dehşeti yaşattı, duyurulari şaşkına çevirdi! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Genc kadinin evine zorla girip dehseti yasatti duyurulari saskina cevirdi
1 yıl önce
1 yıl önce

Genç kadının evine zorla girip dehşeti yaşattı, duyurulari şaşkına çevirdi!

İstanbul’da bir şirkette genel koordinatör olan Fide Uyarlar, babası rahatsızlanınca Adana’ya gelip, Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi’ndeki apartman dairesine konumleşti. 1 yıl önce apartman bahçesinde köpeklerini gezdiren Uyarlar, aynı sitede oturan Gökhan Kızılkonum ile tanıştı. Uyarlar, iddiaya göre bir süre devamında arkadaşlık yaşadığı Gökhan Kızılkonum’in tacizine uğradı.

Eve giren Gökhan Kızılkonum, Uyarlar’ı günlerce alıkoyup, kolunu ve bacağını kırdı. Uyarlar, korktuğu için Gökhan Kızılkonum’den şikayetçi olmadı. Kızılkonum bir süre devamında takip ettiği Uyarlar’ı apartmanın asansörüne binerken yakalgünip, cinsel settirıya kalkıştı. Uyarlar, kurtulmak için tokat attı yine de Gökhan Kızılkonum de asansöre bindi. Bu anlar ise apartmanın güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

187483629e6804769123c4b24e185c6d

Uyarlar, gece boyunca şiddete uğradığı iddiasıyla polise giderek, Gökhan Kızılkonum’den şikayetçi oldu. Kızılkonum de özüsine tokat attığı için Fide Uyarlar’dan şikayetçi oldu. Uyarlar, özüsinden uzak durması ve rahatsızlık vermemesi şartıyla Gökhan Kızılkonum ile uzlaştı.

8a76ce28747fedb13cfcac6408280ce3

Son olarak Kızılkonum, 22 Mgünis günü yan daireden balmeselena geçip, Fide Uyarlar’ın evine zorla girdi. Kızılkonum, Uyarlar’ı dövdü, yine cinsel settirıya kalkıştı. Bu anlar, Uyarlar’ın evin salonuna konumleştirdiği güvenlik kamerasına yansıdı. Sabah saatlerinde Kızılkonum, evden ayrılınca Uyarlar da elindeki görüntülerle polise giderek, bir kez daha şikayetçi oldu.

aa8caaec1822cb45ce3db5697318ce68

‘EVLENME TEKLİFİ ETTİ’

Gözaltına alınarak emniyete götürülen Kızılkonum’in ifadesinde, Fide Uyarlar ile sevgili olduğunu, evine zorla girmediğini sadece kavga ettiklerini öne sürdüğü ortaya belirlendi. Uyarlar’ın ise sevgili olmadıklarını iddia ederek, “Bahçede birkaç kez selamlaştıktan devamında tanışıp, arkadaş olduk. Bana evlenme teklifi etti. Kabul etmeyince çılgına döndü ve bana musallat oldu. 11 ay boyunca hayatımı zindana çevirdi” dediği öğrenildi.

c67cd2c4558f4a588311c7f5d6164b0f

‘AMACI BENİ ÖLDÜRMEKTİ’

Gökhan Kızılkonum’in ‘cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan 2 yıldan 7 yıla görecek şekilde hapis cezası istemiyle yargılanmasına işe koyulndı. Adana 9’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, başka dosyadan tutuklu sanık Kızılkonum, şikayetçi Fide Uyarlar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada beyanı alınan Uyarlar, zaman zaman silah taşıyan Kızılkonum tarafından farklı zaman ve mekanlarda darbedildiğini, gönül ilişkisi bulunmadığını yine de iş ilişkisi bulunduğu için iletişimi tamamen kesmediklerini öne sürdü. Uyarlar, “Sanığın bana ilgisi vardı. Kendisiyle bir iş meselesu sebebiyle bağlantım vardı. Olay günü bizzat kapıma geldi. Kesinlikle ben özüsini evime davet etmedim. Hatta evime geldiğinde evde yokmuşum gibi davrandım. Buna rağmen Gökhan, komşumun balmeselendan benim evime atladı. Zaten evimin içinde kamera vardı. Eve girdiğinde ağzımı battaniye ile en yenilantı. Ben o sırada konume yığıldım. Komşum beni kurtarmaya geldi. Sanığın amacı beni öldürmekti. Kendisinden şikayetçiyim, cezalandırılmasını talep ediyorum” diye meseleştu.

93683fee7ee439623afdd5ccfc4d5e87

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Sanık Kızılkonum ise Fide Uyarlar ile 1 yıldır ilişkisi olduğunu belirterek, olay günü Uyarlar’ın alkollü olduğunu öne sürdü. Kızılkonum, “Evine gittiğimde zaten bir bacağı dengesini kaybedip düşmesi en yeniucu meydana gelen kırık sebebiyle alçıdaydı. Bu durumda olan bir insana ben neden settirgünim? Kendisi sürekli düşüp bgünilıyordu. Ben o gün kesinlikle battaniye ile darp ve boğma eyleminde bulunmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatımı talep ediyorum” dedi.

35ec173e96551a15f0378db8ac6f2a44

DURUŞMA ERTELENDİ

Şikayetçi avukatları ise davaya kanıt olacak görüntü kgünitlarını mahkemeye sunacaklarını belirterek, sanığın cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme, kgünitların CD ortamına aktarılıp dosyaya sunulması için süre verilmesine en yeniuç verip, eksiklerin giderilmesi için duruşmgüni erteledi.

50ab1a794e96ebc41a31be52bcae1349

‘DOSYANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

Fide Uyarlar’ın avukatlarından Muhammet Uzman, duruşma devamındası ettiğı basın duyurusında, “Duruşmada müvekkilin maddi ve manevi olarak gördüğü hepsi zararları açık ve net bir şekilde beyan ettik. Kendisi zaten söz hakkı alarak mahkeme salonunda gerekli duyuruları etti. Duruşma şubat günina ertelendi. Dosyanın takipçisi olacağız” ifadesini kullandı.

(DHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Üç asırdır devam eden gelenek! Her sene aynı tarihte aynı yerde bir araya geliyorlar: "İnanışımıza göre burada vefat edenler..."Üç asırdır devam eden gelenek! Her sene aynı günte aynı konumde bir araya geliyorlar: “İnanışımıza göre burada vefat edenler…”
AK Parti Grup Toplantısı'nda güldüren anlar! Bakan Varank'tan Nureddin Nebati'ye ilginç not kameralara takıldı...AK Parti Grup Toplantısı’nda güldüren anlar! Bakan Varank’tan Nureddin Nebati’ye ilginç not kameralara takıldı…
Rockçı terörist böyle yakalandı! Müzik çalara baktılar ve...Rockçı terörist böyle yakalandı! Müzik çalara baktılar ve…

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım