FTX’in ABD İştirakı FTX.US Yeniden Yapılanıyor: CEO ve Merkez Ofisi Değişiyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
FTXin ABD Istiraki FTXUS Yeniden Yapilaniyor CEO ve Merkez Ofisi
2 yıl önce
2 yıl önce

FTX’in ABD İştirakı FTX.US Yeniden Yapılanıyor: CEO ve Merkez Ofisi Değişiyor

Bahamalar merkezli kripto para borsası FTX, borsanın ABD iştirakı FTX.US Başkanının görevden alınmasının ardından şimdi de genel merkezini Chicago’dan Miami’ye taşıyacağını duyurdu.

FTX.US CEO’su Brett Harrien yeni 27 Eylül güninde Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide, koltuğunu Zach Dexter‘a devrettiğini açıkladı. Önümüzdeki birkaç ay içinde kademeli olarak görevini devredeceğini belirten CEO, şirketin danışmanlık koltuğuna oturacağını da ifadelerine ekledi. FTX.US’a yeni başkan olarak seçilen Dexter önceki süreçte LedgerX‘in CEO’luğunu yapıyordu.

Bu denli büyük bir borsanın CEO değişikliğine gitmesi her ne görecek şekilde kulağa çarpıcı gelse de, en yeni dönemlerde birçok önemli borsanın CEO değişikliği onayladığı biliniyor. Kraken’in CEO’su Jesse Powell‘ın ardından iflas başvurusunda bulunan Celsius Network‘ün CEO’su Alex Mashinsky de yakın zamanda görevinden ayrılacağını duyurmuştu.

Öte yandan FTX.US sadece CEO değişikliğiyle de sınırlı kalmıyor. Kripto para borsası tarafından yapılan konuşmaya göre şirketin Chicago‘daki ABD merkez ofisi Miami‘ye taşınıyor. Kendine yeni mesken olarak Miami’yi seçen FTX, geçen sene NBA takımı Miami Heat‘in stadyumunun isim haklarını 135 milyon abd abd dolarııa satın ettiğını açıklamıştı.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.