FTX’den Merge Açıklaması: Bu 3 Ağdaki İşlemler Askıya Alınacak - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
FTXden Merge Aciklamasi Bu 3 Agdaki Islemler Askiya Alinacak
2 yıl önce
2 yıl önce

FTX’den Merge Açıklaması: Bu 3 Ağdaki İşlemler Askıya Alınacak

Dünyanın en en çok hacimli kripto para borsalarından biri olan FTX, Merge güncellemesi sırasında yan ağlardan gelen Ethereum işlemlerini durduracağını açıkladı.

Ethereum geliştiricileri, Ethereum ağını iş kanıtı (PoW) sisteminden hisse kanıtı (PoS) sistemine geçirecek olan Merge güncellemesi sırasında kesinti olamayacağını taahhüt ediyor. Ancak FTX, Merge tamamlanana ve ağlar en yeniuçlı hale gelene görecek şekilde yan ağlardan para yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacağını açıkladı. FTX, 5 Eylül zamaninde resmi web sitesi üzerinden onayladığı duyuruda zaman çizelgelerini paylaştı.

Yzamaninlanan çizelgelere göre, Arbitrum One 7 Eylül zamaninde, Solana (SOL) ve Binance Smart Chain (BEP20) ise 15 Eylül zamaninde TSİ 03.00’da para yatırma ve çekme işlemlerine en yenilandırdıılacak. Şirketin konuşmalarına göre, güncelleme tamamlandığında ve ağlar tamamen istikrarlı hale geldiğinde para yatırma ve çekme işlemleri tekrar açılacak.

Uzmanlar güncelleme yaklaştıkça diğer büyük borsaların da kısa süreli kesintilere gidebileceklerini ifade ediyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.