FTX Ventures, SkyBridge Capital’in Hisselerinin Yüzde 30’unu Satın Almaya Hazırlanıyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
FTXden Merge Aciklamasi Bu 3 Agdaki Islemler Askiya Alinacak
2 yıl önce
2 yıl önce

FTX Ventures, SkyBridge Capital’in Hisselerinin Yüzde 30’unu Satın Almaya Hazırlanıyor

Bir bir anda havadisine göre FTX Ventures yatırım şirketi, SkyBridge Capital’e ait hisselerin %30’unu alacağını duyurdu.

CNBC’nin 9 Eylül Cuma günü yzamanınladığı bir anda havadisine göre, FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried liderliğindeki yatırım şirketi FTX Ventures, SkyBridge Capital‘in %30 hissesini satın alacak. Anthony Scaramucci‘nin yönetimi altında olan SkyBridge şirketi, FTX’in yatırımından elde ettiği gelirin bir kısmını bilançosunda tutmak üzere kripto para yatırımına harcayacak. Söz meselesu havadise göre SkyBridge Capital’in toplamda 40 milyon birimlık kripto para yatırımı yapması planlanıyor.

Geçmişe dönük görüldüğüğında SkyBridge’in yatırımlarının odak noktasında geleneksel fonların konum topladığı görülse de, geçtiğimiz temmuz zamanından beri Web3’e özel bir fon planladıkları ve en yeni boğa döngüsünde kripto paralara yöneldikleri biliniyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.