FTX, Ticaret Gözetimi ve Risk İzleme Platformu Eventus ile Anlaştı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
FTX Ticaret Gozetimi ve Risk Izleme Platformu Eventus ile Anlasti
2 yıl önce
2 yıl önce

FTX, Ticaret Gözetimi ve Risk İzleme Platformu Eventus ile Anlaştı

Dünyanı en çok kullanılan kripto para borsalarından biri olan FTX, ticaret gözetimi ve risk izleme platformu Eventus ile anlaştığını duyurdu.

26 Nisan tarihinde paylaşılan basın bülteninde, FTX’in dünya çapındaki tüm pazarlarındaki ticari gözetim ve risk izleme işleri için Eventus ile sözleşme imzaladığını duyuruldu.

Duyuru ilk olarak FTX’in Crypto Bahamalar konferansının başlangıcında yapıldı. FTX.US ilk olarak Eventus’u geçtiğimiz yılın sonlarında ticari gözetim ve risk izleme için FTX.US’in spot ve türev piyasasında lisanslı kripto para vadeli işlemleri ve opsiyon takası gibi işlemlerde kullanmaya başlamıştı.

Tüm pazarlarda var olacağının anlaşması ise geçen yıl yapılan anlaşmanın genişlemesinin bir sonucu olarak ortaya çıktığı belirtiliyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Eventus CEO’su Travis Schwab:

FTX.com’un regülasyon hedeflerini tamamlaması konusunda platformumuza güven duymasından onur duyuyoruz. FTX liderleri dünya çapındaki regülasyona uğraşmış bölgelerde pazar kurmaya devam ederken bizi seçmelerinden memnunuz.

dedi.

Eventus’un müşterileri arasında; Coinbase, BitMEX, Stonex, ErisX, CODA ve Gemini gibi büyük şirketler yer alıyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.