“Flaş Çöküş” Finans Uzmanından Bitcoin ve Ekonomi Uyarısı! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1667098807 Flas Cokus Finans Uzmanindan Bitcoin ve Ekonomi Uyarisi
1 yıl önce
1 yıl önce

“Flaş Çöküş” Finans Uzmanından Bitcoin ve Ekonomi Uyarısı!

Finans bilirkişiı ve “Rich Dad Poor Dad” yazarı Robert Kiyosaki, ekonomik acıya karşı aciliyet bildirdi. Kiyosaki, ‘Baby Boomers’ın bu süreçte en büyük kaybedenler olacağını söyledi. Ünlü ekonomiste göre, enflasyon yükselirse ABD nüfusunun %50’sini yok eder. İlginç bir şekilde daha önce defalarca Bitcoin alın diyen Kiyosaki, şimdi de Bitcoin’in çökmesini bekliyor. Ancak ünlü finans bilirkişiı, bunu bir fırsat olarak gördüğünü de ekliyor.

“Bunların start verrı ciddi anlamda belada!”

Kişisel finans kitabı “Rich Dad Poor Dad” ile popüler olan Robert Kiyosaki, ABD’nin benzeri görülmemiş bir ekonomik acıyla karşı karşıya olduğunu söylüyor. Yakın zamanli bir video etkileşimi sırasında Kiyosaki, yükselen enflasyon, sosyal güvenlikteki eksiklikler ve sağlık hizmetleri finansmanının ekonomiyi etkileyen temel faktörler olduğunu kaydediyor. Bunun, çok szamanida Baby Boomers’ı etkileyeceğini ileri sürüyor. Bu bağlamda Kiyosaki, şu açıklamzamani yapıyor:

En büyük kaybedenler, hiç kaybetmemiş insanlardır. Bunlar şu anda 401k’lerinde oturan insanlar. Benim neslim. Eski nesil. Başları ciddi bir şekilde belada.

Robert Kiyosaki, Baby Boomers’ın en büyük kaybedenler olacağını iddia ediyor. Çünkü, onlara hata yapmamalarının öğretildiğini ve henüz kaybetmediklerini de ekliyor. Kiyosaki, “Bunun nedeni, bu görecek şekilde kolay sahip olmalarıdır,” diyor. Görüşlerini konuşmaya devam eden ünlü finans bilirkişiı, şu değerlendirmeleri yapıyor:

70’lerde piyasaya girdiklerinde borsa yükselişe geçmişti. Böylece, meselet piyasası hareketlendi. ABD, 71’de altın standardından oldu. Şimdi Baby Boomers, hepsini kapsayan nesillerin en büyük bombardımanını alacak. Gerçekten üzücü. Geleceğini görebiliyorum.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Robert Kiyosaki, Mzamanis zamaninın start verrında da benzer dikkatlar yapmıştı. Bu doğrultuda, enflasyon yükselirse bunun ABD nüfusunun %50’sini yok edeceği meselesunda uyarmıştı. Kiyosaki, “Amerika ürün üretimini durdurdu. Sadece balonlar üretiyoruz,” diyor. Ayrıca, emlak piyasasında, borsada ve tahvil piyasasında artık balonlar olduğunu da konuşmalarine ekliyor.

Bitcoin

“Harika havadis: Bitcoin (BTC) çöküyor!”

Popüler ekonomist, en yeni zamanlarda kripto piyasası ve özellikle Bitcoin hakkında da görüşlerini açıklıyor. Düşüşün ardından bir fırsat aradığını söylüyor. Bununla birlikte, en yeni paylaşımında Bitcoin (BTC)’nin çökmesini beklediğini ifade etti. Kiyosaki, Twitter hesabında şu paylaşımı uyguladı:

Bitcoin çöküyor. Harika havadis. Önceki Tweetlerde belirtildiği gibi, Bitcoin’in 20 bin abd parasıa düşmesini bekliyorum. Daha devamında 17 bin abd parasıda bir dip testi bekleyeceğim. Dibin içeride olduğunu öğrendiğimde kamyonu yedeklerim. Çöküşler zengin olmak için en iyi zamanlardır. Dikkatli ol.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri zirve risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek zararların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanin. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanindan tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.