Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi olay kehanet! ''Allah yardım etsin...'' - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Fenerbahce Galatasaray maci oncesi olay kehanet 039039Allah yardim etsin039039
1 yıl önce
1 yıl önce

Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi olay kehanet! ''Allah yardım etsin…''

Süper Lig’de Fenerbahçe ile Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği maç öncesi Hasan Kabze, Fanatik gazetesine özel konuşmalarda bulundu.

“FENERBAHÇE’NİN İYİ BİR HÜCUM HATTI VAR”

“Fenerbahçe’de Valencia ve Batshuayi çok formda. Özellikle Valencia çok değişik bir oyuncu. Ben çok seviyorum böyle oyuncuları. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, sürekli gol arayan, mücadele içinde olan, süratli, adam eksiltebilen iyi bir oyuncu. Galatasaray’ın ona dikkat etmesi gerekiyor. Batshuayi onun bir tık gerisinde kalsa da Fenerbahçe’nin iyi bir hücum hattı var.”

“ALLAH YARDIM ETSİN”

Er65istW4AEFH4F

“Galatasaray’ın da aslında iyi olup ama tam anlamıyla yüzde 100’ünü izleyemediğimiz bir forvet hattı var. Gomis her zaman büyük katkı sağlıyor, inanılmaz bir profesyonel. Icardi bir var, bir yok. İki gol atıyor devamında bir bakmışsın başka konumlerde. Artık biraz daha devreye girip, inisiyatif almalı. İki takımın da özel oyuncuları var. Allah defans oyuncularına yardım etsin.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Aboubakar'ın yeni takımı herkesi hayrete düşürdüAboubakar’ın yeni takımı herkesi hayrete düşürdü

[RMV-10]

MHK açıkladı: 'Hakemliği bitirildi!'MHK açıkladı: ‘Hakemliği bitirildi!’

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.