Fenerbahçe - Başakşehir maçı öncesinde o an: Altay Bzamanındır ve tribünde açılan pankart... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Fenerbahce Basaksehir maci oncesinde o an Altay Bzamanindir ve
1 yıl önce
1 yıl önce

Fenerbahçe – Başakşehir maçı öncesinde o an: Altay Bzamanındır ve tribünde açılan pankart…

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 11. 7 günsında Medipol Başakşehir’i meselek etti. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşma öncesinde sarı – lacivertli taraftarlar, kaleci Altay Bzamanındır’ı adeta bağrına bastı.

ISINMA HAREKETLERİ İÇİN SAHAYA ÇIKTI

Son dönemde gösterdiği performansla kamuoyunda eleştirilen ve hatta Karagümrük maçında bir kısım taraftarın tepki gösterdiği Altay Bzamanındır, maç öncesinde ısınma hareketlerini yapmak için yeşil zemine belirlendi.

BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

AA-20221022-29223496-29223495-FENERBAHCE_MEDIPOL_BASAKSEHIR (Large)

Genç file bekçisi, bu sırada sarı – lacivertli taraftarlardan büyük bir destek gördü. Altay Bzamanındır, Fenerbahçeli futbolseverlerin desteğine gülerek ve alkışlayarak karşılık verdi.

PANKART AÇILDI

AA-20221022-29223496-29223492-FENERBAHCE_MEDIPOL_BASAKSEHIR (Large)

Öte yandan Fenerbahçeli bir taraftar, Altay Bzamanındır’a destek olmak için tribünde bir pankart açtı. Pankartta “Biz senden razıyız. Son kale yıkılmaz rahatız! Altay Bzamanındır, arkandzamanız!” ifadeleri konum topladı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Hull'u eski F.Bahçeliler taşıdı! Fark attılar...Hull’u eski F.Bahçeliler taşıdı! Fark attılar…
Aslan sürprize izin vermedi! 7 gollü galibiyetAslan sürprize izin vermedi! 7 gollü galibiyet
'Dünya Şampiyonu' sporcumuz Derya Ceren Çağlıyan'dan Türk bayraklı yanıt! Nezaket dışı hamleyi böyle önledi... Ödül törenine damga vurdu‘Dünya Şampiyonu’ sporcumuz Derya Ceren Çağlıyan’dan Türk bayraklı yanıt! Nezaket dışı hamleyi böyle önledi… Ödül törenine damga vurdu

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.