Fenerbahçe AEK'yı 2-0 mağlup etti! Sarı Lacivertliler hata yapmadı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Fenerbahce AEK039yi 2 0 maglup etti Sari Lacivertliler hata yapmadi
2 yıl önce
2 yıl önce

Fenerbahçe AEK'yı 2-0 mağlup etti! Sarı Lacivertliler hata yapmadı

UEFA Avrupa Ligi’nde B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, AEK ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz oyunun 90 dakikasını domine ederken, karşılaşmadan da 1-0’lık galibiyetle ayrılmgüni başardı. Sarı-Lacivertliler’in goller 26. dakikada Batshuayi’den gelirken, 2. golü mücadelenin 79. dakikada Mamas özü kalesine kaydetti.

Bu en yeniuçla Fenerbahçe gruptaki puanını 7’ye yükseltirken, AEK 3 puanda ktopladı. Fenerbahçe 4. 7 gün karşılaşmasında 13 Ekim Perşembe günü AEK ile bu kez deplasmanda karşı karşıya gelecek.

GRUPTA İLK KEZ GOL YEMEDİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda ilk kez gol yemeden galip geldi. Gruptaki ilk maçında Dinamo Kiev’i sahasında 2-1 mağlup eden sarı-lacivertliler, 2. maçında deplasmanda Rennes ile 2-2 berabere kalmıştı.

Fenerbahçe, AEK Larnaca karşısında ise 2-0 galip gelerek ilk kez gol yemedi. Öte yandan sarı-lacivertliler, grubundaki 3 maçta da rakip fileleri 2’şer kez havalandırarak 6 gol sevinci yaşadı.

ARDA GÜLER, SON DAKİKALARDA ŞANS BULDU

nknk

Fenerbahçe’nin 17 yaşındaki oyuncusu Arda Güler, AEK Larnaca karşısında bir andalarda oyuna dahil oldu. Genç futbolcu, 88. dakikada Michy Batshuayi’nin konumine oyuna dahil olurken, taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

İŞTE GÜNCEL PUAN DURUMU!

1) Fenerbahçe – 7 Puan
2) Rennes – 7 Puan
3) AEK – 3 Puan
4) Dinamo Kiev – 0 Puan

JESUS’TAN ROTASYON!

958387f3-2a2a-4230-9d4b-75e21f4efa32

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. maçında AEK Larnaca’yı meselek eden Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus, ligde en yeni oynadıkları Beşiktaş derbisinin ilk 11’ine göre rotasyonlu bir kadroyla sahaya oldu. Portekizli teknik adam, Ülker Stadı’nda oynanan karşılaşmada 6 farklı ismi ilk 11’de değerlendirirken, 4’lü savunma düzenini tercih etti.

Beşiktaş maçına ilk 11’de işe koyulyan Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Joao Pedro ve Enner Valencia’yı yedek soyunduran tecrübeli çalıştırıcı, Willian Arao’yu ise kadroya almadı.

Deneyimli teknik adam, bu isimlerine konumine ise Bright Osayi-Samuel, Ezgjan Alioski, İsmail Yüksek, Emre Mor, Diego Rossi ve Michy Batshuayi’yi 11’de değerlendirdi.

Sarı-lacivertlilerde buna ek olarak İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Arda Güler ve Miha Zajc yedekler arasında konum topladı.

ARAO, RİSKE EDİLMEDİ

nnnn

Fenerbahçe’nin tecrübeli orta sahası Willian Arao, AEK Larnaca karşısında riske edilmedi. Sarı-lacivertlilerde maçın en yeni antrenmanında konum alamayan Arao’nun kas ağrısının bulunduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde tedavileri süren Luan Peres, Joshua King ve Mert Hakan Yandaş da AEK Larnaca karşısında takımlarını yalnız bıraktı.

TARAFTARLAR MAÇA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

94b0593f-a8a0-41d8-abe2-728ae507b00a

Fenerbahçeli taraftarlar, bu sezon her maçta olduğu gibi AEK Larnaca maçına da yoğun ilgi gösterdi. Sarı-lacivertliler, karşılaşmanın 7 gün içinde ve geç saatte oynanmasına rağmen stadın tamamına yakınını doldurdu. Taraftarlar, müsabaka öncesi futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak onlara sevgi gösterisinde bulundu.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.