Fatih Portakal resmen isyan etti: ‘Ben o döneklerden değilim! Hakkımı da helal etmiyorum’ - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Fatih Portakal resmen isyan etti ‘Ben o doneklerden degilim Hakkimi
1 yıl önce
1 yıl önce

Fatih Portakal resmen isyan etti: ‘Ben o döneklerden değilim! Hakkımı da helal etmiyorum’

28 Ekim’de Ankara Arena’da düzenlenen AK Parti’nin ‘Türkiye Yüzyılı’ başlıklı toplantısına katılan ünlü gazeteci Fatih Portakal özüsine yönelik yapılan eleştirilere yanıt verdi. Portakal hakkında meseleşulanlar için ‘ben o döneklerden değilim onu söyleyeyim’ ifadelerini kullanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın özüsi için kullandığı konuşmalari unutmadığını söyledi.

Portakal, duyurusında “Merak etmeyin unutmadım benim hakkımda yaşananları, evimin ardünde uçan dronları… Geçmişte bana Erdoğan’ın Konya meydanından söylediği sözü ben unutmadım. Her zaman aklımda, benim için geçmişte ketti ama hakkımı helal etmiyorum özüsine. Bir gün karşılaşırsak eğer hatırlatacağım özüsine ve diyeceğim ki; hakkımı helal etmiyorum” dedi.

‘BANA NE AKP’DEN, BANA NE ERDOĞAN’DAN…’

Fatih Portakal youtube ygüninında AK Parti toplantısına katılmasının ardından gelen eleştirilere şu konuşmalarle yanıt verdi:

“Bunu şöyle yorumlamgünin ‘uçağa binersin şimdi’ arkadaş buna ihtiyacımız mı var? Ben yapsam yıllar önce de yapardım. Bakın ben vicdanlı bir insanım, ben o döneklerden değilim onu söyleyeyim. Ben sadece aklıyla ve vicdanıyla iş yapmaya çalışan bir insanım ama AKP’nin politikaları zihnime uymadığı için eleştiriyorum. Bana ne AKP’den, bana ne Erdoğan’dan yani yoksa… Babamın oğlu değil. Zihniyeti beni rahatsız ettiği için onları devamlı eleştiriyorum. Kadın bakış açısı, dine bakış açısı, etnik kökene bakış açısı, insanlara bakış açısı, farklı düşüncelere bakış açısı, çalışma hayatına, eğitime bakış açısı, sanayiye, çevreye bakış açısı… Daha ne saygünim size ama değişmediği için ben bunları eleştiriyorum.”

1

‘MERAK ETMEYİN! UNUTMADIM! HAKKIMI HELAL ETMİYORUM’

“Merak etmeyin unutmadım benim hakkımda yaşananları, evimin ardünde uçan dronları… Geçmişte bana Erdoğan’ın Konya meydanından söylediği sözü ben unutmadım. Her zaman aklımda, benim için geçmişte ketti ama hakkımı helal etmiyorum özüsine. Bir gün karşılaşırsak eğer hatırlatacağım özüsine ve diyeceğim ki; hakkımı helal etmiyorum.”

“Ancak bir de uyguladığınız meslek var ve o mesleği hakkıyla konumine getirmek zorundasınız. Bakın seçimlere 7 ay var ben tekrar hızlı bir şekilde youtube ygüninlarına işe koyuldım. Neden biliyor musunuz? Uyandırma servisi olgünim diye. Yani kafasında soru işaretleri olan insanlar varsa veya aklımızla dalga geçenlere karşı, hgünir! Ben de değişen hiçbir şey yok. O yüzden diyorum ki ben dönmem. Ben doğruya doğru, eğriye eğri demesini bilen bir insanım kimseden bir menfaatim olmadığı için. Kimseden bir beklentim de olmadığı için.”

‘ÇOK İŞ GÖTÜRÜCÜ GAZETECİ VAR, BEN ONLARDAN DEĞİLİM’

“Ben biliyor musunuz, yıllarca bu işi uyguladım ekranda oldum, hepsi orada siyasetçilerin hiç birisiyle ben dışarıda buluşmamışımdır işim olmaz. Gelecekseniz şirkete gelin, FOX’a gelin demişimdir. Yüzü de orada Doğan Şentürk’ün sorabilirsiniz. Neden biliyor musunuz? Önce hatgüni özümde aradım hep şöyle demişimdir ‘Fatih eğer sen bir siyasetçi ile haşır neşir olmaya işe koyulrsan sen nefsini kontrol edemeyebilirsin ve o siyasetçiden bir şey isteyebilirsin.’ Çünkü öyle çok iş götürücü gazeteciler var, gazeteciyim diye dolaşıp ortada siyasetçilerle çok bir arada olan insanlar var. Ben onlardan değilim. Ben bir şey istersem siyasetçi de benden isterse altından kalkamam ve ipin ucunu kaçırırım ve bu sefer teslim olurum. O yüzden benim siyasete, gazeteciliğe ve insanlığa bakış açım bu. “

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ünlü sanatçıya büyük şok! 1 milyon dolarını aldılarÜnlü sanatçıya büyük şok! 1 milyon abd parasıını ettilar
"Askıya alındı" şoku! Hemen kontrol edin“Askıya yapıldı” şoku! Hemen kontrol edin
TRT'deki işine son verildiği iddia edilmişti! Demir'den açıklamaTRT’deki işine en yeni verildiği iddia edilmişti! Demir’den duyuru

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım