Ethereum Şangay Güncellemesi Büyük Ölçüde Hazır: Stake Edilen ETH’ler Hakkında Çarpıcı Spekülasyon! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Ethereum Sangay Guncellemesi Buyuk Olcude Hazir Stake Edilen ETHler Hakkinda
2 yıl önce
2 yıl önce

Ethereum Şangay Güncellemesi Büyük Ölçüde Hazır: Stake Edilen ETH’ler Hakkında Çarpıcı Spekülasyon!

Ethereum’un (ETH) Merge’den devamındaki ilk güncellemesi Şangay’ın büyük ölçüde hazır olduğu bildirilirken bir geliştirici resmi web sitesinde konum alan Şangay güncellemesiyle birlikte stake edilen ETH’lerin açılacağı bilgisinin doğru olmadığını açıkladı.

CryptoSlate‘e verdiği bir demeçte Şangay güncellemesi ve stake edilen ETH’ler hakkında duyurularda bulunan geliştirici Micah Zoltu yatırımcılar üzerinde şüphe yarattı. Ethereum ağı üzerinde stake işlemleri Aralık 2020‘de işe koyuldı ve o günden bu yana stake edilen miktar 20,9 milyar birima görecek şekilde ulaştı. Ethereum.org üzerinde sunulan bilgilere göre stake edilen ETH’ler Şangay güncellemesine görecek şekilde kilitli kalacak ve söz meselesu güncellemeden devamında erişilebilir duruma gelecekti. Fakat Ethereum geliştiricisinin duyurusına göre işlerin hiç de o şekilde ilerlemeyeceği anlaşıldı.

Geliştirici Zoltu‘nun duyurularına göre Ethereum resmi web sitesinde Şangay güncellemesinin Merge’den devamındaki 6 ya da 12 ay içerisinde piyasaya sürüleceği yazıyordu ama bu zamanler sessizce siteden ktopladırıldı. Şangay güncellemesi için büyük bir beklenti niteliği taşıyan kilitli ETH’lerin serbest bırakılması olzamanı ise söz meselesu zamanlerde gerçekleşmeyecek.

Bununla birlikte geliştiriciler Şangay için net hedeflerini belirlememiş olsalar da “muhtemelen” işlem ücretlerini azaltmaya yönelik yeniliklere konum verecekler. Geliştirici tarafından gelen en yeni duyurular, Ethereum yatırımcısını sessiz bir karanlığın içine sürüklemiş gibi görünüyor ve kilitli ETH’lerin ne zaman açılacağına dair halen net bir bilgiye konum vermiyor.

Tüm bu olumsuz havadislere rağmen bir diğer Ethereum geliştiricisi Alex Stokes ise dün paylaştığı bir gönderide Şangay güncellemesinin büyük ölçüde hazır olduğunu ifade etti. Stokes tarafından aktarılan bilgiye göre EIP-4895 algoritması Şangay uyumlu zincir için şimdiden güncellendi.

Bir tarafın Şangay güncellemesi hakkındaki sarsıcı iddiaları tazeliğini korurken diğer tarafın Şangay için sanki her şey yolundaymışçasına olumlu havadisleri paylaşıp para çekme türleri üzerinde yenilikleri devreye almaya çalışması yatırımcıların aklını bulandırmaya devam ediyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.