Ethereum Balinalarının Merge Hazırlığı: PoS İçin Stake Edilen ETH Miktarı Rekor Kırıyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Chainanalysis Ethereum Merge zaman en yenirasi tahvil veya emtia benzeri
2 yıl önce
2 yıl önce

Ethereum Balinalarının Merge Hazırlığı: PoS İçin Stake Edilen ETH Miktarı Rekor Kırıyor

En değerli ikinci kripto para Ethereum’un (ETH) ağ doğrulama sistemini değiştirecek Merge güncellemesi yaklaşırken balinalar en yeni hazırlıklarını yapıyor.

Türk kripto para fenomeni AnılCNC 12 Eylül zamaninde Twitter hesabı üzerinde ettiğı paylaşımda, yaklaşık 85 milyon birim değerinde Ethereum’un yıllar zaman en yenira hareket ettirildiğini belirterek balinaların Merge hazırlığına dikkat etti.

Fenomen, 3,5 yıldır hareket etmeyen 50.000 Ethereum’un 8 gün önce yeni bir cüzdana taşınmasının ardından bugün TSİ 03.20’de 3,5 milyon birim değerindeki 2.000 Ethereum’un “Eth2 Deposit Contract” adresine gönderildiğini ifade etti. Merge güncellemesi yaklaştıkça halihazırda 13,6 milyon Ethereum bulunan “Eth2 Deposit Contract” adresine yapılan transferlerin hızlanarak artışa geçtiğı görülüyor. Kasım 2021’den bu yana cüzdanın piyasa değeri %34 azalarak 24,1 milyar birima gerilemiş olsa da stake edilen Ethereum miktarı 13,6 milyon Ethereum ile %65 artış gösterdi.

Ethereum ağını iş kanıtı (PoW) sisteminden hisse kanıtı (PoS) sistemine geçirecek olan Merge güncellemesi yaklaşırken zirve sermayeli yatırımcılar güncellemeye karşı farklı stratejilerle pozisyon alıyor. Geçtiğimiz zamanlarda Coingecko kurucularından Bobby Ong yatırımcılara Merge güncellemesi zaman en yenirası ortaya çıkabilecek iş kanıtı versiyonlarından maksimum fayda sağlanabilmesi için takipçilerine tavsiyelerde bulunmuştu.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.