Eski hakem Ahmet Çakar’dan yıllar zaman en yenira gelen olay itiraf: "Bu ahlaksızlık 28 yıl önce Türkiye'de edildi!" - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Eski hakem Ahmet Cakardan yillar zaman en yenira gelen olay
2 yıl önce
2 yıl önce

Eski hakem Ahmet Çakar’dan yıllar zaman en yenira gelen olay itiraf: "Bu ahlaksızlık 28 yıl önce Türkiye'de edildi!"

Ertem Şener’in moderatörlüğünde canlı olarak yzamanınlanan Derin Futbol programında Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı 2-1 sarı kırmızılı ekibin galibiyeti ile en yeniuçlanan Galatasaray – Gaziantep FK maçını yorumladı.

DERİN FUTBOL’DA AHMET ÇAKAR’DAN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

Ahmet Çakar, Derin Futbol’un ilerleyen dakikalarında geçmişe yönelik ciddi bir itirafta bulundu.

Eski hakem Ahmet Çakar’dan yıllar sonra gelen olay itiraf:

“BEN TÜRK HALKINA YALAN SÖYLEMEM”

“Ben Türk halkına yalan söylemem. Bir dönem, benim zamanımda Türkiye’nin en önemli FIFA yan hakemi renk körüydü. İtiraf ediyorum. Ama benim yapabileceğim bir şey yok, ben nihayet aktif hakemdim” diyen Ahmet Çakar’ın konuşmalari izleyenleri şaşırttı.

Ahmet Çakar meseleşmasını şöyle sürdürdü:

“Ben o arkadaşla şampiyonlar ligi, yarı finalleri, çeyrek finallerinde çalıştım. İsmini vermeyeyim, onu Çapa’daki muayenehanede yakaladım. Buraya gel dedim. ‘Oğlum bunu niye söylemiyorsun federasyona’ dedim”

Eski hakem Ahmet Çakar’dan yıllar sonra gelen olay itiraf:

RASİM OZAN KÜTAHYALI’DAN AHMET ÇAKAR’A YANIT: “MAÇA ÇIKARKEN RENK KÖRÜ OLDUĞUNU BİLİYORDUN!”

Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar’a “Maça çıkarken renk körü olduğunu biliyordun” diye takılınca eski hakem şu açıklamzamanı etti:

“HAYATIMI YAKACAKSIN!”

“Sabah 10’da kahvaltı ettik, akşam 8’de maç var. Yer Milano. Milan Benfica. Şampiyonlar Ligi çeyrek finali. 30 – 31 yaşındzamanım. ‘Bırak şu kahvaltıyı danalar gibi yedin akşam maç var, gel bakalım buraya’ dedim. ‘Hayatımı yakacaksın, anlat nereden zafiyetin var’ diye sordum. Renk körü olduğunu söyledi. Allah’tan Milan bembeyaz Benfica kırmızı oldu, problem olmadı.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Aydınus'tan hakemler için olay iddia! "5. hafta itibarıyla..."Aydınus’tan hakemler için olay iddia! “5. 7 gün itibarıyla…”
Florya'da Seferovic krizi! Buruk ile özel olarak görüştü ve...Florya’da Seferovic krizi! Buruk ile özel olarak görüştü ve…
Arda Güler'e büyük gurur! Bu haberi duyunca sevinçten çıldıracak...Arda Güler’e büyük gurur! Bu havadisi duyunca sevinçten çıldıracak…

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım