Enflasyon Korkusu, İnsanları Kripto Paralara Yönlendiriyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Enflasyon Korkusu Insanlari Kripto Paralara Yonlendiriyor
1 yıl önce
1 yıl önce

Enflasyon Korkusu, İnsanları Kripto Paralara Yönlendiriyor

ABD’deki yatırımcılar arasında düzenlenen bir anket, insanların enflasyon yüzünden kripto paralara yönlendiğini gösteriyor.

Kripto para firmalarından Grayscale’in desteğiyle düzenlenen bir ankete göre insanların kripto para piyasasına girmesinin önemli sebepleri arasında enflasyon korkusu bulunuyor.

Ankete katılan genç yatırımcılar buna ek ekonominin gidişatına yönelik duydukları kaygılar yüzünden de kripto paralarla ilgileniyorlar.

45 yaş altındaki anket katılımcılarının neredeyse %40’ı, kripto para piyasasına “mevcut ekonomik koşullar” sebebiyle normalden daha çok ilgi duyduğunu söylüyor.

Anket en yeniuçları, bazı insanların kripto para piyasasına ilgi duymakla kalmzamanıp, piyasaya çoktan giriş onayladığına da işaret ediyor.

Sonuçlara göre siyahi vatandaşların %30’u, Hispanik vatandaşların %32’si, 45 yaşın altındaki katılımcıların ise %33’ü halihazırda kripto para yatırımı yapıyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım