En iyi 5 Android müzik arama ve indirme uygulaması - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
2 yıl önce
2 yıl önce

En iyi 5 Android müzik arama ve indirme uygulaması

Burada, Android cihazınıza ücretsiz olarak müzik ve mp3 şarkı indirmenize izin veren Android için mp3 indirme uygulamalarına göz atın.

4shared Music (ücretsiz)

Güvenilir çevrimiçi dosya paylaşım hizmeti, kendi mp3 indirme uygulamasını alıyor. Milyonlarca dosyadan oluşan bir veritabanından mp3 dosyalarını filtreleyen ve Android cihazınıza indirebileceğiniz özel bir müzik dosyası arama uygulaması. 4shared Music ayrıca en sevdiğiniz şarkıları kaydetmek ve hareket halindeyken dinlemek için 15 GB alan sunar. Müzik severlerin indirmesi gereken bir oyun.

Music Maniac – Mp3 Downloader (ÜCRETSİZ)

En çok oy alan başka bir ücretsiz müzik indiricisi Android Market’te mevcut. Android için Ücretsiz Müzik İndirme ile halka açık arama motorundan milyonlarca ÜCRETSİZ müzik ve MP3 arayın ve indirin! En sevdiğiniz şarkıyı dinleyin. Basit ama yapılması gerekeni yapın. Bedava müzik MP3 indirmek için mükemmel bir uygulama.

Tunee Music Downloader (ÜCRETSİZ)

Android için minimum kalite standartlarını karşılayan en iyi mp3 indiricisini en son bulduğumdan bu yana uzun zaman geçti. Bu nedenle Tunee Music’i keşfettiğimde şaşırdım. Çok buluculu bir mp3 indiricisine dayandığından ve indirdiğim tüm şarkılar için ses kalitesi kabul edilebilir olduğundan, bazı olabilecek olsa da herhangi bir sahte şarkı fark etmedim.

Music Download Paradise Mp3 (Ücretsiz)

Bu, herhangi bir Android cihazında copyleft MP3 müziği bulmak ve indirmek için iyi bir uygulamadır. Music Download Paradise Mp3 basit bir tasarıma sahiptir, ancak işlevsellik söz konusu olduğunda uygulama iyi bir iş çıkarır. Şarkıları indirmek daha uzun sürse de en güzel yanı aradığınız şarkıyı bulmanızdır. Uygulama aynı anda birden fazla indirmeyi destekleyen ücretsiz bir müzik çalar ve müzik indirme yöneticisi ile birlikte gelir.

Download Copyleft music MP3  (Ücretsiz)

Android için en beğenilen ve indirilen mp3 indirme uygulamalarından biri. Uygulama, Beethoven, Mozart, Bach ve diğerleri tarafından indirilebilir klasik müzik sunuyor. Play Store’da bulunan diğer uygulamalarda bulunması zor olan müziklerin bu uygulamada kolayca bulunabileceğini de fark edeceksiniz. Dahili müzik çalar, müzik dinlemenize ve MP3 müzik kitaplığınızı yönetmenize olanak tanır.

GTunes Music (ÜCRETSİZ)

GTunes Music Android App, jamendo.com, 7digital.com, Last.fm ve daha fazlası gibi kamuya açık alanlarda milyonlarca ücretsiz yasal kalitede MP3 müziği aramak, indirmek ve çalmak için basit bir arayüze sahiptir. Uygulamayla ilgili en iyi şey, kendi zil sesinizi oluşturabilmeniz ve bir kişiye atayabilmenizdir.

MP3 Music Download Pro (ÜCRETSİZ)

Android için Downlaod MP3 Music Download Pro ile, tümü ücretsiz genel müzik arama ve indirme motorlarından milyonlarca kullanılabilir ücretsiz MP3 ve ÜCRETSİZ mp3 MÜZİK indirmesi arayabilirsiniz! Uygulama, müzik ve şarkı sözleri ve albüm kapakları aramanıza ve indirmenize, çok iş parçacıklı indirmenize, aynı anda 3 şarkı indirmenize izin verir. İndirilen şarkıları ayıklayabileceğiniz ve zil sesi olarak ayarlayabileceğiniz çok güzel bir özelliğimiz var. Sadece aktif bir veri bağlantısına ihtiyacınız var!

Etiketler :
Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.