En Büyük Maden Havuzlarından Poolin, Para Çekme İşlemlerini Geçici Olarak Durdurdu - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
En Buyuk Maden Havuzlarindan Poolin Para Cekme Islemlerini Gecici Olarak
2 yıl önce
2 yıl önce

En Büyük Maden Havuzlarından Poolin, Para Çekme İşlemlerini Geçici Olarak Durdurdu

Dünyanın en büyük kripto para maden havuzlarından Poolin, yaşadığı “likidite sorunu” yüzünden bazı işlemleri askıya topladı.

Poolin ekibi tarafından yapılan konuşmaya göre havuz üyelerinin bitcoin ve ether ile uyguladığı para çekme işlemleri geçici olarak duruyor. Poolin, bugünkü konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Bazılarınızın bildiği üzere, en yeni zamanlarda para çekme taleplerinde yaşanan artış yüzünden Poolin Wallet’te bazı likidite sorunları yaşanıyor. Ancak merak etmeyin, kişisilara ait varlıkların hepsi güvende ve şirketin net değeri hala pozitif bölgede.”

Poolin yönetimi, kişisiların hesaplarındaki bitcoin ve ether miktarını belirleyebilmek için 6 Eylül’de kişisi bakiyelerinin bir kaydını alacak.

Kripto para sektörü en yeni dönemlerde likidite sorunu yüzünden para çekme işlemlerini duran birçok şirkete tanıklık etti. Bunun örneklerine Poolin’den önce Voyager Digital, Vauld gibi isimlerde rastlanmıştı. Ancak bazı Voyager müşterileri artık paralarını çekebilmeye işe koyuldı.

Pekin merkezli Poolin, kripto para dünyasının en büyük maden havuzlarından biri. BTC.com verilerine göre en yeni 24 saat içerisinde en fazla blok kazan isim, Poolin oldu.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım