Emirates Havayolları NFT Çıkarıp, Müşterilere Metaverse Deneyimi Sunacak - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Emirates Havayollari NFT Cikarip Musterilere Metaverse Deneyimi Sunacak
2 yıl önce
2 yıl önce

Emirates Havayolları NFT Çıkarıp, Müşterilere Metaverse Deneyimi Sunacak

Dünyanın en büyük havayollarından Emirates Havayolları, müşterilerine daha çeşitli hizmetler sunabilmek için kendi non-fungible tokenlarını (NFT) çıkaracak.

Emirates Havayolları tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, müşterilerine metaverse’te yeni deneyimler sunup, hem koleksiyonluk hem işlevsel bazı NFT’ler çıkaracak.

Emirates ayrıca Dubai Expo 2020’deki Emirates Pavilion projesinin; metaverse, NFT ve Web3 teknolojileri üstünde çalışan projeler için bir inovasyon merkezi olarak kullanılacağını duyurdu.

Emirates Group CEO’su Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “Sanal varlıklar, yapay zeka, veri koruma gibi alanlarda sağlanan pratik politikalar ve yasal çerçeveler sayesinde Dubai’de ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde berrak bir vizyon oluşturuldu ve şu anda dijital ekonomiye buralar öncülük ediyor.” ifadelerini kullandı.

Emirates’in CEO’su, bu açıklamalarına ek olarak, “Geleceğin dijital dünyasının sunduğu fırsatlar bizi heyecanlandırıyor. Gelirimizi, marka olarak müşterilere sunduğumuz deneyimi ve çalışma verimliliğimizi iyileştirecek yeni ürünler ve hizmetler geliştirebilmek için hem finans hem kaynak bakımından kayda değer bir yatırım yapıyoruz.” dedi.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım